Anasayfa » Hırdavatçılar » Metal ve Yan Sanayi » İSTANBUL Hırdavatçılar » can makina zımpara makınaları

can makina zımpara makınaları


KARTAL CADDESİ YAKACIK YOLU KASTELLİ SANAYİ SİTESİ B:B.L.K NO 18 /26 YAKACIK / KARTAL / İST

Telefon1: (0216)309-32-15

Telefon2: (0216)311-06-04

Fax: (0216)4510565

Web: www.canmakina.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1984
Çalışan Sayısı:25 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

MİSYONUMUZ
Sanayi alanında ilerlemenin sıklıkla teşvik edildiği bu dönemde işgücünün en akıllıca değerlendirilmesi için üzerine düşen görevi yerine getirmeyi borç bilen, yenilik ve gelişimi hedefleyen firmamız; sektöre her dönem yeni bir makine kazandırmak konusunda öncülük etmiş , AR-GE kadrosuyla sınırları zorlayıp devrim niteliğindeki “ UÇAN BORU” Polisaj makinesi geliştirmiştir.

Bu Proje için TÜBİTAK dan destek almakta , sektöre bir büyük adım daha atmaya hazırlanmaktadır.

Tıpkı ; daha önce Türkiye’de bir ilk olup Havlupan Zımparalama ve Havlupan Moplama makinesi üretimini imalatını gerçekleştirerek; diğer bütün makine ve ürünlerini de polisaj & zımparalama sanayisine hediye ettiği gibi..

Misyonumuz daha az iş gücü daha az sarfiyatla en ekonomik ama en verimli makineyi hizmetinize sunarak makinelerimiz kadar sizin de başarılı olmanız …Zımpara makine üreticisi olarak biz sektöre yeni makineler kazandırmaya devam edeceğiz.


VİZYONUMUZ
Ulusal ve uluslararası işbirliği fırsatları değerlendiren, dünyada saygın, bölgesinde lider ve sektöre yönlendirici bir kuruluş olmak için emin adımlarla araştırmacı takipçi gelişime açık bir kadro kurduk yönettik ve destekledik. İşinin ehli kadromuzla birlikte ; Kendimize Uluslar arası kalite standartları çerçevesinde,verimlilik,bilgi birikimi ve ileri teknoloji kullanımı ile rekabet avantajı yaratırken; kurumsallaşma yolunda emin adımlarla ilerlemekte ve şu an finansal açıdan güçlü bir yapı ile ulusal ve uluslararası pazarlara zımparalama ve havlupan makinalarını sunmak konusunda emeklerimizin karşılığını aldık , taktirler topladık referanslar elde ettik . Bundan sonra da aynı kadroyla yolumuza yine emin adımlarla devam edeceğiz..



DEĞERLERİMİZ

CAN MAKİNA LTD. ŞTİ.;
CANMAKİNA Olarak biz ; iş yaşamına , ilk defa 1984 yılında İstanbul’da CAN MAKİNA KALIP SANAYİ ismiyle ; 1 adet 80’lik torna tezgahı ve 1 adet matkap, 50 m2 küçük bir atölyede başladık.

1985 yılında ikinci üniversal torna tezgahını üretim hattına kattık ve imalat gücümüzü arttırdık. Dönemin zor ve sıkıntılı geçen yıllarında alanımızda tecrübemizi arttırarak imalat parkına yeni makineler kazandırdık. Firmamız o yıllarda gereken yetişmiş eleman ihtiyacını, kendi bünyesinde yetiştirdiği teknik elemanlarla giderdi. O yılarda üretilen ve bu yıllarda üretimde kullanılan makineler hala hazırda bize önemli referanslar sağlamaktadır.

1991 yılında, deneyim ve birikimlerin verdiği cesaretle üretim seklimizi daha profesyonel hale getirdik. Alanımızda büyük bir başarıya imza attık ve bunun haklı gururuyla birlikte , bünyemizde çalışan donanımlı teknik personele verdiğimiz önemin sonucu olduğunun farkındaydık. Deneyimli Makine mühendisleri, teknik ressam ve tornacılar ile birlikte çalışan firmamız, , ard arda Polisaj Motoru, Şerit Zımpara Makinesi, Kalibre Zımpara ve Boru Zımpara Makinelerini ürün listesine almaya devam etmekteydi ki yine bu yıllarda hızla büyüyordu ürünlerini


Ürün ve Hizmetler


s.nop yumusak disk
TEKNİK ÖZELLİKLERİ 35,40,45,50 (SERTLİKTE ÜRETİLMEKTEDİR)
s.nop 1250/100 makına
En 460 mm BOY 700 mm Voltaj 800 mm Motor gücü 380 w Motor gücü 1,5 hp 1,1 kw 2850 dd 50 hz Makine ağırlığı 50 kğ STANDART DONANIM Elektrik fişi Kumanda şalteri Zımpara 1 adet Standart boya Toz emme tahliye çıkışı KULLANIM ALANLARI Her türlü yüzeylerde kolaylıkla çapak alma ve polisaja hazırlamada kullanılan,üretim maliyetini düşüren,üretimi artıran bir makinedir.Düz ve profil yüzey tesviye ve polisajında kullanılır.Demir,paslanmaz çelik,pik döküm,sa
zımpara makınaları
polisaj makınaları
zımpara çeşıtlerı
polisaj malzeelerı
hırdavat çeşitleri
s.nop çeşitleri

#zımpara #polisaj #hırdavat #makına #civata


Benzer Firmalar