ÖZ SİMGE OTOMOTİV


Yıldırımlar san.sit.96.sk.no:7 batıkent

Telefon1: 03122782292

Telefon2:

Fax: 03122783067

Web: www.simgepeugeotankara.com/

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2003
Çalışan Sayısı:15 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Öz Simge Otomotiv olarak firmamiz 2003 yilinda Ankara`da genç ve dinamik bir kadro ile kurulmustur ve hizmet vermektedir. Peugeot , Citroen ve deger marka araçlar için mekanik,elektrik,elektronik,kaporta ve boya hizmeti alanlarinda faaliyetlerimizi sürdürmekteyiz.

Firmamiz, müsterilerine telefonla araçlarinin adreslerinden alinmasi ve servis hizmetinden sonra da tekrar müsteriye teslimatina olanak saglayan güvenli ve temiz bir servis hizmeti sunmaktadir. Öz Simge Otomotiv olarak , Ankara’da taninmis ve saygi duyulan bir servis olarak hizmet vermeyi hedeflemekteyiz. Daha genis bir müsteri kitlesine ulasmak ve en iyi servis hizmetini vermek amaciyla, firmamiz bütün araçlarin ariza tespitine olanak saglayan diagnostik test cihazini bünyesinde bulundurmaktadir.

Servisimiz teknolojik yenilikleri yakindan takip ederek yeni nesil araçlarin arizalarinda da teknik bilgilere sahip olup mekanik,elektrik ve elektronik konularda güvenli ve çözümcü servis hizmeti vermektedir.
Trafik ve kasko hasarlarinda bütün sigorta sirketleri ile anlasmamiz olup araç hasarlarinin onarim islemleri ilgili sigorta sirketi bünyesinde yapilmaktadir.
Öz Simge Otomotiv , dinamik kadrosu ve yeniliklere kolay uyum saglayan teknolojik altyapisi ile otomotiv sektörün seçkin sirketlerinden biridir. Özellikle, konusunda uzman teknik personeli ile hem servis aninda hem de servis sonrasi ortaya çikabilecek sorunlarda müsteri memnuniyetini her zaman üst seviyede tutmayi amaçlamaktadir.
7/24 Acil yol yardim hizmetiyle müsterilerimize hizmet vermekte olan firmamiz sizin her zaman yaninizda....


Ürün ve Hizmetler

ANKARA PEUGEOT ÖZEL SERVİS-CİTROEN ÖZEL SERVİS-FORD ÖZEL SERVİS ANKARA ANKARA PEUGEOT ÖZEL SERVİS-CİTROEN ÖZEL SERVİS-FORD ÖZEL SERVİS ANKARAANKARA PEUGEOT ÖZEL SERVİS-CİTROEN ÖZEL SERVİS-FORD ÖZEL SERVİS ANKARAANKARA PEUGEOT ÖZEL SERVİS-CİTROEN ÖZEL SERVİS-FORD ÖZEL SERVİS ANKARAANKARA PEUGEOT ÖZEL SERVİS-CİTROEN ÖZEL SERVİS-FORD ÖZEL SERVİS ANKARAANKARA PEUGEOT ÖZEL SERVİS-CİTROEN ÖZEL SERVİS-FORD ÖZEL SERVİS ANKARAANKARA PEUGEOT ÖZEL SERVİS-CİTROEN ÖZEL SERVİS-FORD ÖZEL SERVİS ANKARAANKARA PEUGEOT ÖZEL SERVİS-CİTROEN ÖZEL SERVİS-FORD ÖZEL SERVİS ANKARAANKARA PEUGEOT ÖZEL SERVİS-CİTROEN ÖZEL SERVİS-FORD ÖZEL SERVİS ANKARAANKARA PEUGEOT ÖZEL SERVİS-CİTROEN ÖZEL SERVİS-FORD ÖZEL SERVİS ANKARAANKARA PEUGEOT ÖZEL SERVİS-CİTROEN ÖZEL SERVİS-FORD ÖZEL SERVİS ANKARAANKARA PEUGEOT ÖZEL SERVİS-CİTROEN ÖZEL SERVİS-FORD ÖZEL SERVİS ANKARAANKARA PEUGEOT ÖZEL SERVİS-CİTROEN ÖZEL SERVİS-FORD ÖZEL SERVİS ANKARAANKARA PEUGEOT ÖZEL SERVİS-CİTROEN ÖZEL SERVİS-FORD ÖZEL SERVİS ANKARAANKARA PEUGEOT ÖZEL SERVİS-CİTROEN ÖZEL SERVİS-FORD ÖZEL SERVİS ANKARAANKARA PEUGEOT ÖZEL SERVİS-CİTROEN ÖZEL SERVİS-FORD ÖZEL SERVİS ANKARAANKARA PEUGEOT ÖZEL SERVİS-CİTROEN ÖZEL SERVİS-FORD ÖZEL SERVİS ANKARAANKARA PEUGEOT ÖZEL SERVİS-CİTROEN ÖZEL SERVİS-FORD ÖZEL SERVİS ANKARAANKARA PEUGEOT ÖZEL SERVİS-CİTROEN ÖZEL SERVİS-FORD ÖZEL SERVİS ANKARAANKARA PEUGEOT ÖZEL SERVİS-CİTROEN ÖZEL SERVİS-FORD ÖZEL SERVİS ANKARAANKARA PEUGEOT ÖZEL SERVİS-CİTROEN ÖZEL SERVİS-FORD ÖZEL SERVİS ANKARA

# # # # #


Benzer Firmalar