Anasayfa » Temizlik firmaları » Muhtelif hizmetler » İSTANBUL Temizlik firmaları » vardar temizlik gıda teks. inş. kırt malz. San.Tic.Ltd.Şti.

vardar temizlik gıda teks. inş. kırt malz. San.Tic.Ltd.Şti.


Kumburgaz mah. umut cad. no:35 B.Cekmece /İstanbul

Telefon1: 0212 885 19 07

Telefon2: 0539 200 30 35

Fax: 0212 885 19 07

Web: www.vardartemizlik.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2007
Çalışan Sayısı:12 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

2007 yılının sonunda ticari faaliyetine başlayan firmamız hızlı bir gelişim göstererek profesyonel temizlik ürünleri ve ekonomik endüstriyel hijyen ,kimyasal grubunun alt bayiliğini almıştır.Şu an itibariyle ürün portföyümüz başlıca ; Endüstriyel Temizlik Malzemeleri ,Temizlik Kağıtları ,Temizlik Ürünleri ve Ekipmanları,Plastik Ambalaj Malzemeleri ve Gıda Ürünlerinden oluşmaktadır.

En rekabetçi fiyatlar,2000`in üzerinde ürün çeşidi ile müşterimize tam zamanında ve kusursuz olarak hizmet vermekteyiz.Geniş ürün çeşitliliğimiz,her zaman ve rekabetci fiyatlarımız ve kusursuz hizmet anlayışımız sayesinde ,müşterilerimizin malzeme ihtiyacını yük olmaktan kurtarıyoruz.Firmamıza sunabileceğimiz hizmetler için bilgi alabilmek için yetkililerimize başvurabilirsiniz.


Ürün ve Hizmetler

Ev dışı temizlik kağıtları, endüstriyel ve genel hijyen ürünleri, gıda ve ambalaj ürünleri gibi bir çok temel tüketim malzemelerinin tedariğini sağlayan Vardar Kurumsal Hizmetler Plaza , Ofis, Kurum, Fabrika, Hastane, Otel, Restaurantlardan oluşan geniş bir müşteri kitlesine hizmet vermektedir,

#temizlik kağıt,temizlik malzemesi #hijyen,endüstriyel temizlik ürünleri #havlu kağıt,temizlik ürünleri #çöp poşeti,çamaşır hijyeni #mutfak temizlik hijyeni,peçete


Benzer Firmalar