Aksu Vinç platform


Ataşehir

Telefon1: 5422123468

Telefon2: 5302123467

Fax: 02164450000

Web: www.aksuvinc.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2010
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:1 | Memur:1 | İşçi:8
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Aksu Vinç Platform ‘a HOŞGELDİNİZ…

Aksu Vinç, Türkiye’nin Vinç ve Platform kiralama sektöründe “Yenilikçi” kimliğimizle yer alıyoruz.

Dinamik yönetimimiz, güler yüzlü çalışanlarımız , teknolojik üstünlüklere sahip makinelerimiz ile sektörümüze yenilik getiriyoruz, güven sağlıyoruz.

Hedefimiz, vinç ve platform dünyasındaki tüm yenilikleri Türkiye’de kurduğumuz ve hedefimizdeki kuracağımız bürolarımız ile Türkiye genelindeki tüm müşterilerimize ulaştırmaktır.

Aksu Vinç yaptığı çalışmalarda iş disiplini ve güvenliğini başarıyla sağlamaktadır. İstanbul Ataşehir’ deki merkez şubemiz ile tüm Türkiye geneline ulaşmaktayız.

Bizi arayın, size hızlı ve ekonomik çözümler sunalım..

Saygılarımızla
AKSU VİNÇ PLATFORM AİLESİ


Ürün ve Hizmetler


vinç platform
Aksu Vinç Platform ‘a HOŞGELDİNİZ… Aksu Vinç, Türkiye’nin Vinç ve Platform kiralama sektöründe “Yenilikçi” kimliğimizle yer alıyoruz. Dinamik yönetimimiz, güler yüzlü çalışanlarımız , teknolojik üstünlüklere sahip makinelerimiz ile sektörümüze yenilik getiriyoruz, güven sağlıyoruz. Hedefimiz, vinç ve platform dünyasındaki tüm yenilikleri Türkiye’de kurduğumuz ve hedefimizdeki kuracağımız bürolarımız ile Türkiye genelindeki tüm müşterilerimize ulaştırmaktır. Aksu Vinç yaptığı çalışmal
kiraik vinc ve platformlar
Akulu platformlar, arac ustu vinc ve platformlar. Gunluk saatlik ve aylik kiralanmaktadir
istanbul vinç, istanbul vinc, kiralık vinç, kiralık platform, istanbul kiralık platform, istanbul kiralık vinç, kiralık sepetli vinç, sepetli vinç, kiralık sepet

#istanbul vinc #kiralık vinc #kiralık platform #istanbul kiralik vinc #


Benzer Firmalar