Anasayfa » Oto kiralama » Turizm » İSTANBUL Oto kiralama » Carpark Rent A Car

Carpark Rent A Car


Bahçelievler Mah. Kültür sok. no:1 Kat:5/121 Metroport İş Merkezi

Telefon1: 2124420642

Telefon2: 2124410741

Fax: 2124410731

Web: www.carpark.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2009
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:2 | Memur:2 | İşçi:6
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

1998 den bu yana Rent a Car sektöründe görev alan profesyonel yönetici ve çalışanları ile Carpark araç sağlığının insan yaşamına olan olumlu, olumsuz etkilerini göz ardı etmeden hizmet anlayışımızda insan odaklı çalışmaya gayret eden ve bunu başarmaya çalışan firmalardan biriyiz.
Araç kiralama firması olarak, son model ve bakımlı araçlarımızla yılın her günü, günün her saati hizmet vermeye hazırız. İstanbul’da “A” kalite hizmet anlayışımız ve dilerseniz son model ve kilometre bakımları periyodik olarak yapılan araç filomuz ile ulaşım sorununuzu pratik bir şekilde Carpark ile bir telefonda çözebilirsiniz.
Sizlere hizmet vermeye gönüllü, istekli ve profesyonel kadromuz ile Değer verdikleriniz için Fuar, konferans, toplantı, günlük araç ihtiyaçlarınız ve özel davetlerinizde şoförlü veya şoförsüz lüks araç konforu ile birlikte bütün araç filomuzla da yanınızdayız.


Ürün ve Hizmetler


BMW 5.20 Dizel Tiptronic 2011
1-6 Gün/Günlük
Araç Kiralama, Şoförlü Araç Kiralama, Havalimanı transfer, Oto Kiralama, Helikopter Kiralama, Yat Kiralama, Özel Jet Kiralama, Organizasyon, Rent A Car, Otel Rezervasyonu

#Araç Kiralama #Şoförlü Araç Kiralama #Havalimanı Transfer #Helikopter Kiralama #Özel Turlar


Benzer Firmalar