Anasayfa » İnşaat şirketleri » İnşaat sanayi » ANKARA İnşaat şirketleri » uryan insaat- inşaat, yapı malzemeleri

uryan insaat- inşaat, yapı malzemeleri


keçiören

Telefon1: 05335729835

Telefon2:

Fax: ----------------

Web: www.uryaninsaat.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1976
Çalışan Sayısı:7 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Sirketimizin temeli 1976 yillarina dayanip 32 yillik deneyimi ile insaat sektorunde bircok projeye basariyla imzasini atmistir.
Firmamizin amaci; en yuksek kalitede hizmeti enkisa surede teslim etmektir. Cunku insanimiz icin artik zaman cok degerlidir. Kuruldugu yildan bu yana buyumeyi, buyurken piyasada olan itibarini artirmayi, kaliteli, deprem yonetmeliklerine uygun dayanikli binalar yaparak kaliteli hizmet vermeyi hedefleyen firmamiz musteri memnuniyetini her zaman ilke edinmistir.
Firmamiz teknolojinin imkanlarindan yararlanarak her gecen gun yenilenen yapi malzemelerini takip edip, her bitirmis oldugu projenin birbirinden farkli mimari ve tasarim gorunume sahip olmasi nedeniyle, bulundugu bolgenin mimari ortamini goz ardi etmeden bolgede alisila gelmis standart projelerin disina cikarak isminden soz ettirmeyi basarmistir. Bu menfaatleri goz ardi etmemesinden oturu bu sektorde sorunsuz, guvenilir, kaliteli hizmet veren saygin bir firma olarak piyasada yerini almistir.
Firmamiz ne kadar buyurse ulke ekonomisine ve is sahasinin genislemesine o kadar katkida bulunmus olacaktir. Biz bu gunlere sirketimiz calisanlari ile paylasarak, guc birligi yaparak geldik ve gucumuzu aile sirketi olmamizdan, birbirimize, calisan personelimize ve musterilerimize guvenmekten aliyoruz.


Ürün ve Hizmetler


# # # # #