TTM Grup


Valide Atik Mahallesi Çavuşdere Caddesi No : 72/2 Üsküdar İstanbul

Telefon1: 2163414203

Telefon2:

Fax: 2163414203

Web: www.bizenelazim.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2010
Çalışan Sayısı:2 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

TTM Group Tüm Kurum ve işletmelere satın alma hizmeti sunmak imacı ile kurulmuş bir firmadır. Sahip olduğumuz bilgi ve tecrübeyi siz değerli müşterimiz ile paylaşmak arzusu ile kurulduğu günden itibaren satın alma konusunda çalışmalar yapan uzman kadroya sahip olan şirketimiz kazanmış olduğu tecrübeyle siz değerli müşterilerimize hizmet vermektedir. Müşterilerimizin tüm ihtiyaçlarını en uygun fiyat ve en işlevsel ürünlerle partner firmalarımızla birlikte sağlamak tüm hizmetlerimizin garantörü olmak, müşterilerimizin tek muhatapla işlerini halledebilmesini amaç edinmiştir. Hizmetlerimiz, Kırtasiye, temizlik ürünleri, gıdai ofis elektroniği, ofis mobilyaları, reklam, organizasyon, bakım, onarım, promosyon iş kıyafetleri, vs tüm ihtiyaçlarınızı bize faks yada mail yoluyla iletirseniz kısa zamanda size dönüş yapılacaktır. Firmanın değişmez prensipleri daima kalite, hizmet, zamanında teslim ve uygun fiyat olmuştur. Gösterdiğiniz yakın ilgi ve desteğinizden ötürü teşekkür eder, sizlere bugün ve gelecekte hizmet vermek arzusuyla saygımızı sunarız.


Ürün ve Hizmetler

Başlıca Ürün gruplarımız,
Satın alma hizmeti, Kırtasiye, Temizlik ürünleri, Gıda, Ofis elektroniği, Ofis Mobilyaları, Reklam, Organizasyon, Bakım, Onarım, Promosyon, İş kıyafetleri alım satım, Pazarlama Hizmetleri, Turizm, Medikal, MEkanik & Taahhüt Hizmetleri, Tekstil, Organizasyon hizmetleridir.

#gıda, kırtasiye, turizm, danışmanlık #temizlik malzemeleri, promosyon #ofis mobilyaları, tekstil, hizmet alımı #ofis elektroniği, pazarlama #inşaat, hırdavat, medikal,


Benzer Firmalar