Anasayfa » Turizm » ANTALYA Turizm » ANTALYA RAFTING TURIZM SEYAHAT ACENTASI

ANTALYA RAFTING TURIZM SEYAHAT ACENTASI


Kızıltoprak Mah. Aliçetinkaya Cad. Mevlana Apt. Kat:1 No :10

Telefon1: 0-242-321 86 31

Telefon2: 0-539-283 66 99

Fax: 0-242-321 82 33

Web: www.antalyarafting.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1997
Çalışan Sayısı:14 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

ANTALYA RAFTING TURIZM SEYAHAT ACENTASI Turizm Bakanlığının A Grubu Turizm Seyahat Acentası İşletme belgesine sahiptir.
Şirketimiz, 1997 yılından bu yana faaliyetlerini başarıyla sürdürmektedir. Müşteri listemizde yurtiçi ve yurtdışından tanınmış bir çok gerçek kişiler ve şirketler bulunur.
Antalya Rafting` in Rafting Turu start noktası, rafting parkurlarının en başından başlar. Start Noktası genişliği ve güzelliğiyle dikkat çekmektedir. Yolcuların geldikleri araçlar için park yerimiz mevcut olup, müşterilerimizin eşyalarının tümü güven altındadır. Ayrıca start noktasında bulunan restorantımız 600 kişilik bir kapasiteye sahip olup Köprülü Kanyon un hemen altındadır.
Antalya Rafting` in tüm çalışanları Müşterilerimize kaliteli bir hizmet sunmak için özenle seçilmiş kişilerdir. Transfer görevlilerimiz ve bot rehberlerimiz özel bir eğitimden geçirilip saygı değer müşterilerimize hizmet vermek üzere hazırlanmaktadırlar. Profesyonel fotoğrafçılarımız ve kameramanlarımız yaptığımız turların unutulmaz anılarının daima hatırlanması için bütün uzmanlık birikimlerini ve hünerlerini kullanmakta ve rafting turunuza ait görüntülerinizi size sunmak üzere fotograf karelerine kaydetmektedirler.
En büyük gurur kaynağımız Şirketimizin kurulmasından bu güne kadar, rafting turunun tamamı boyunca Müşterilerimizden hiçbirinin canına ve malına zarar gelmemiş olmasıdır.
Şirketimizin 2001 yılında yapılan Türkiye Rafting Yarışmasında Türkiye Birincisi olması, hizmet kalitemizin bir nişanesi olmuştur.


Ürün ve Hizmetler


Antalya Rafting Turları
ANTALYA RAFTING TUR PROGRAMIMIZ ; Transferimiz otellerin bölge dağılımlarına göre 7:30 ve 9:30 arasında başlar. Buluşma yerimiz olan Antalya Rafting Finish noktasında 10:00 / 11:00 arasında biter. Finish Noktasında müşterilerimize can yeleği, kask ve isteyenlere neopren elbiseler (soğuğa karşı koruyan elbiseler) dağıtılır, sigorta formu doldurulur ve araçlara binilir. 10 km daha yolculuğun ardından Antalya Rafting Start Noktasına varılır. Start noktasında müşterilerimiz rehberlerimiz tarafın
Antalya Rafting Turizm Seyahat Acentamız başlıca faaliyeti olan Rafting Turları yanında; Yurt içi ve yurt dışına yönelik olarak ; uçak bileti ve otel rezervasyonları, grup ve bireysel seyahat organizasyonları, yat gezileri, kongre, seminer, bayi toplantısı organizasyonları, araç kiralama, havalimanı otel transferleri hizmetleri sunmaktadır.

#antalya rafting turları #antalya rafting tours #rafting turları antalya #rafting guide antalya #antalya rafting guide


Benzer Firmalar