Anasayfa » Güvenlik sistemleri ve hizmetleri » Bilgisayar, Yazılım ve İnternet Teknolojileri » BURSA Güvenlik sistemleri ve hizmetleri » Ultra Güvenlik Sistemleri Kamera Alarm Elektrik Elektronik Bilgisayar Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti.

Ultra Güvenlik Sistemleri Kamera Alarm Elektrik Elektronik Bilgisayar Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti.


Demirtaşpaşa mh. Gazcılar cd. Petek Bozkaya İş. mrk. C Blok K:1 D:103

Telefon1: 224 252 90 09

Telefon2:

Fax: 224 252 90 09

Web: www.ultraguvenlik.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2011
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Güvenlik sektörüne yeni bir soluk katan firmamız, Güvenlik kamera, alarm sistemleri, ev ve işyerleriniz de sizin ihtiyaç duyabileceğiniz genel elektrik, elektronik ve bilgisayar ihtiyaçlarınıza; yerinde, doğru ve en uygun fiyat ile çözümler sunuyor. Edindiğimiz tecrübelerimizi son güvenlik teknolojileriyle donatarak siz değerli müşterilerimize daha güvenli yaşam alanları oluşturmak için gece gündüz çalışan genç ekibimiz ile hizmetinizdeyiz. Adından da anlaşılacağı üzere sizlere ULTRA GÜVENLİK sağlamak, şirketimizin en temel ilkeleri arasındadır. ULTRA GÜVENLİK hedefi etrafında toplanmış profesyonel ekibimizin en büyük sermayesi hizmet ve ürün kalitesi, hizmetin sürekliliği ve dürüstlüğüdür. ULTRA GÜVENLİK olarak ihtiyaç duyduğunuz her an yanınızdayız.

Gelişime,yeni fikirlere,teknolojiye her zaman açığız.Tüm ürettiğimiz projelerde hedefimiz ULTRA GÜVENLİK, minimum maliyet esasına dayanır.Firmamız; tüm müşterilerinin gizlilik politikalarına uymayı taahhüt eder.


Çalışma Prensiplerimiz:


TESPİT:

Yapılan keşif ve mühendislik çalışmalarıyla korunacak alan risk analizi yapılır. Risk analizi ve yönetiminin amacı; kurumların olabilecek tehlikelere karşı uygun cevap verebilecek, kasıtlı ya da kasıtsız tehditlerin etkisini ve olma ihtimalini azaltacak hazırlıkları, prosedürleri ve kontrolleri tespit etmektir.

ÇÖZÜM:


Yapılan keşif ve tespitin ardından çözüm ve sonuç odaklı bir çalışma başlatılır.Gerçek çözümün ürün satmaktan değil hizmet üretmekten geçtiğini bilerek hazırlanan çözümler müşteriye sunulur.Tüm çözümler detaylı incelenerek gidilecek sonuca ihtiyaçlar ve riskler göz önünde tutularak gidilir.Burada asıl gerekliğin pahalı ürünlerden değil doğru çözümlerden geldiği sürekli gündemde tutulur.

SONUÇ:

Sonucun üretime,huzura ve maliyete olan katkıları reel olarak tespit edildiği gözlenir.Uzun ömürlü sistemlerin sürekli bakım altında olduğu bilici ile tüm sistemler tarafımızdan periyodik kontrollerle incelenir.Herhangi bir aksamada sorun anında çözülerek raporlanır.Yapılan tüm çalışmalara güvenlik amaçlı olduğu asla unutulmaz.


Ürün ve Hizmetler


4 gece görüşlü kamera + 1 DVR kayıt cihazı
ayrıntılı bilgi için http://www.ultraguvenlik.com.tr web adresini veya 224 252 90 09 nolu telefondan bize ulaşınız!
Güvenlik Kamera ve Alarm sistemleri Bilgisayar parçaları

#ultra güvenlik #kamera alarm #hırsız alarm #yangın alarm #bilgisayar parçaları


Benzer Firmalar