Anasayfa » İnşaat malzemeleri » İnşaat sanayi » İSTANBUL İnşaat malzemeleri » Pelit İnşaat Kalıp Sistemleri San. ve Tic. AŞ.

Pelit İnşaat Kalıp Sistemleri San. ve Tic. AŞ.


Sefaköy , Halkalı Cad. No:168 34295 Küçükçekmece / İstanbul

Telefon1: 00 90 212 698 89 92 (6)

Telefon2:

Fax: 00 90 212 696 87 77

Web: www.pelitkalip.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1949
Çalışan Sayısı:20 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Pelit İnşaat Kalıp Sistemleri San. ve Tic. A.Ş. , 1949 yılından beri sektörde başarıyla faaliyet gösteren Pelit Arslan A.Ş.’nin inşaat sektöründeki tecrübelerinin sonucu aynı güven ve kaliteyi endüstriyel kalıp ile inşaat sektörünün hizmetine sunma amacıyla kurulmuş olup 2002 yılından beri Turanlar Grup çatısı altında İstanbul-Sefaköy’de hizmet vermektedir. İnşaat sektörünün önemli bir ilk yatırımı olan Endüstriyel Kalıp, yüksek kalitesi, değişik projelere uyarlanabilmesi ve yüksek orandaki tekrar özellikleri ile kullanıcılarını gerçek ekonomik maliyetlere ulaştırır.

Pelit Kalıp ve İskele Sistemleri proje grubuyla birlikte, en az maliyetteki uygun kalıp planlaması ile betonarme imalatlarınıza Endüstriyel Kalıp projeleri hazırlar yeni şantiyelerde de uygulatır.

Pelit Kalıp ve İskele Sistemleri, projelendirmeyle başlayan, şantiye iş programına uygun üretim ve sevkiyatla devam eden, şantiye süpervizörlüğü ile son bulan bu zinciri eksiksiz bir şekilde yerine getirmeyi kendine görev olarak kabul etmiştir.


Ürün ve Hizmetler

plywood ahşap Kiriş iskele kalıp kalıp iskele teleskobik direk

#plywood ahşap kiriş #iskele kalıp #kalıp iskele #teleskobik direk #


Benzer Firmalar