adkotomotiv


feneryolu mah. fahrettin kerim gökay cd. no:108/6 kadıköy

Telefon1: 216 7000 16 18

Telefon2:

Fax: 216 700 16 18

Web: www.adkotomotiv.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2011
Çalışan Sayısı:8 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:


ADK Rent a Car profesyonel kiralama alanında sektörün öncü markaları arasında yer almayı hedeflemiş olan, güçlü sermaye yapısı ve filo yönetimi konusunda deneyimli ekibiyle Göztepe / Kadıköy ‘de faaliyetlerine devam etmektedir. Müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hizmet vermeyi ilke edinmiş ve bu düşünceyle yola çıkmış olan ADK, Sizlerin taleplerini karşılamak ve sorunlarına çözüm üretmek adına güçlü, dinamik, bilgi ve birikimini sizlerle paylaşacak olan uzman kadrosuyla, sizin için doğru operasyonu belirleyip, ihtiyacınız olan hareketlanını sunmak için sizleri çözüm ortaklığına davet ediyor. %40ı ticari olmak üzere filosuyla Türkiye genelinde araç kiralama hizmeti vermekte olan ADK, sizleri bir müşteriden çok kurumsal bir partner olarak görerek, Kurumunuzun karlılığını ve etkinliğini arttıracak akılcı çözüm önerileriyle sektörde farklılık yaratacağınıza inanıyor.

Biz yalnızca araç kiralanabilen bir rent a car değil, aynı zamanda araç konusunda her türlü danışmanlık hizmetinin de alınabildiği, konusunda uzman bir rent a car firmasıyız. ADK iş ortakları ve toplum için değer oluşturarak sürekli gelişen kurumsal ve güvenilir bir araç kiralama hizmet şirketidir.






Ürün ve Hizmetler


oto kitalama
30 tl den başlayan fiyatlarla 0 km araçlar
otomobil vip araç münübüs kiralama filo kiralama

#kadıköy araç kiralama kadıköy rent a car #bostancı rent a car bostancı oto kiralama #göztepe rent a car göztepe araç kiralama #anadolu yakası kiralık araç ekonomik araç kiralama #sabiha gökçen kiralık araç atatürk havalimanına ki


Benzer Firmalar