NİHAN Hazır Giyim


Ehlibeyt Mah. 6.Sokak No:25-B/3-4 Balgat/ANKARA

Telefon1: 0090 312 472 89 70

Telefon2:

Fax: 0090 312 472 89 73

Web: www.nihan.com.tr/

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1998
Çalışan Sayısı:200 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

NİHAN, bayan hazır giyiminde, 1998 yılından itibaren bayan manto, kaban ve pardesü takım, etek, tunik, gömlek, pantolon, ceket üretimi ile sektörde yer edinmiştir.

NİHAN, yıllık ortalama 300.000 adet üretim kapasitesi ile yurtiçi ve yurtdışı 200 ayrı noktadaki seçkin mağazalarda müşterileriyle buluşmaktadır. 12 yıldır büyüyen ve hızla gelişen NİHAN yurt içindeki seçkin satış noktalarıyla yer edinmiş ayrıca yurt dışındaki bir çok noktaya yaptığı ihracatla uluslararası marka değerini artırmak adına önemli adımlar atmıştır.

NİHAN, tesettür bayan giyim konusunda marka olmanın gururunu taşımaktadır. En yeni bayan elbise modelleri, tesettürlü giysiler, kapalı nişanlık modelleri, pardesüler, takımlar Nihan`ın her sezon kreasyonunda mevcuttur.Bayan elbisesi, hanımların alışveriş alışkanlıklarının başında gelir. Pardesü, eşarp ile de şıklıklarını tamamlamış olurlar. Şifon kumaş elbiseler, farklı tunik modelleri, bayan kap modelleri ile Nihan her sezon tesettür modasına damgasını vurmaktadır.
Bayan kıyafet modelleri, kap, kaban, pardösü, manto, bayan takım elbisede moda giyim, tesettür giyim denilince akla Nihan, Nihan denilince de şıklık akla gelir.


Ürün ve Hizmetler

manto, kaban, kap, etek, takim, gömlek, tunik, pantolon, ceket, elbise, pardösü, pardesü

#manto #kaban #etek #pantolon #


Benzer Firmalar