TARAFTAR ATKISI İMALAT


GOSB GEBZE ORG SAN BÖL

Telefon1: 0262 656 18 81

Telefon2: 0262 656 18 81

Fax: 0262 656 18 81

Web: www.taraftaratkisi.info

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2009
Çalışan Sayısı:17 (Yönetici:2 | Memur:5 | İşçi:10
Dış Ülkelerle Bağlantıları:ALMANYA

Taraftar Atkısı Fan Ürünleri Firması; desteklediğiniz ve grubuna üye olduğunuz takımın dilediğiniz tasarımlarda atkılarını üretmektedir.
Taraftar atkı imalatçısı olarak sizlerin memnuniyeti birinci derecede prensibimizdir. Tasarım bölümümüz, tasarımlarınızı güncel tutmak adına sizlere sürekli yeni projeler ile ilgili bilgi vermektedir.


Ürün ve Hizmetler


TARAFTAR ATKI
Taraftar Atkısı Fan Ürünleri Firması; desteklediğiniz ve grubuna üye olduğunuz takımın dilediğiniz tasarımlarda atkılarını üretmektedir. Taraftar atkı imalatçısı olarak sizlerin memnuniyeti birinci derecede prensibimizdir. Tasarım bölümümüz, tasarımlarınızı güncel tutmak adına sizlere sürekli yeni projeler ile ilgili bilgi vermektedir. Türkiye ve yurtdışındaki spor kulüpleri, taraftar dernekleri için son teknoloji makineler ile üretim yapmaktayız. Yüksek adetli siparişler, az adetli sipariş
Türkiye ve yurtdışındaki spor kulüpleri, taraftar dernekleri için son teknoloji makineler ile üretim yapmaktayız. Yüksek adetli siparişler, az adetli siparişler veya olaya, kişiye özel atkıları en hızlı ve kaliteli bir şekilde üretebilmekteyiz. Deneyimli tasarım ekibimiz sizlere en iyi şekilde hizmet vermektedir.

#ATKI #TARAFTAR ATKISI #ATKI TARAFTAR #DOKUMA ATKI #TRİKO ATKI


Benzer Firmalar