Alaydın Yapı A.Ş.


Gardenia Evleri-Boğaçay cad. Hurma Mah. 217 Sk. no:8 Konyaaltı-Antalya

Telefon1: 0242 2591666

Telefon2: 0242 2592460

Fax: 0242 2592464

Web: www.alaydinvilla.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1990
Çalışan Sayısı:25 (Yönetici:4 | Memur:8 | İşçi:13
Dış Ülkelerle Bağlantıları:Rusya başta olmak üzere tüm Avrupa ülkeleri

38 yıllık deneyime sahip inşaat mühendisi Servet Sürenkök tarafından kurulmuş olan Alaydın Yapı A.Ş. İnşaat sektöründe sağduyu ve kararlılıkla ilerleyerek bugün bir marka haline gelmiştir. Devam eden yatırımları ile başarılı çalışmalara imza atarak her geçen gün daha da büyümektedir.

Alaydın Yapı, inşaat sektöründe uzun yıllardan beri edinmiş olduğu Antalya ve Alanya çevresinde özel villa ve satılık daireler konusundaki pazarlama ve teknik deneyimlerini, yeniliklerin takipçisi olarak günümüze taşımıştır. Güvenilirlik ve müşteri memnuniyetine odaklı iş ve çalışma sistemi Alaydın inşaatın her zaman temel prensibi olmuştur.

Bugün, Norveç, Rusya, İngiltere, Almanya, Avusturya ve Hollanda gibi birçok ülkede iş ortakları bulunan Alaydın Yapı, projelerini profesyonel pazarlama yönetimi ile dünyanın pek çok ülkesine taşımaktadır.


Ürün ve Hizmetler

Alaydın Yapı, Antalyada satılık daireler, Antalyada satılık lüks konut, Antalyada residence, Antalyada yazlık projeleri, Alanyada satılık villa, Alanyada lüks konut projeleri, Belekte satılık villa, gibi Antalya ve çevresinde inşaat projeleri üretir. Şuanda Antalya Konyaaltı bölgesinde büyük ölçekli bir residence projesi olan Gardenia Evleri projesinin yapımı devam etmektedir.

#Antalyada satılık lüks daire, Antalya satılık konu #Emlak Antalya, satılık emlak antalya #alanya satılık villa, alanya satılık yazlık #antalya konut projeleri, antalya inşaat firmaları #satılık konut belek, antalya satılık daireler,


Benzer Firmalar