Concept Separator


pendik

Telefon1: 2166270585

Telefon2: 2166270598

Fax:

Web: www.conceptseperator.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2000
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Concept Seperatör, tasarım ve imalat konusunda 30 yıla dayanan deneyime sahip CMT Metal tarafından kurulmuştur.

Günümüzde iyi tasarımın rolü giderek artmaktadır. Mekanların ve evlerin, giderek daha fazla dikkat çekici ve cazibeli hale gelmesi, talep yaratması için, iyi tasarımın gücü yadsınamaz boyutlara ulaşmıştır. Hem kurumsal hem de bireysel kullanıcılar için, çalıştıkları, yaşadıkları mekanlara değer katmak, kişiselleştirmek, müşterileri ve konukları etkilemek için önemli bir unsur haline gelmiştir.

Sir Terrance Conran’in de dediği gibi;

“Tasarım, bence 21 yüzyılın sanatı. Herkes tasarımın hayatımıza neler katacağını, ondan nasıl faydalanacağımızı öğrenmeli.”

Bu vizyonu, mağaza içi, mağaza vitrini, mekân, ev ve ofis dekorasyonu alanlarına yaymayı planlayan Concept Seperatör, alan yönetimini daha estetik hale getiren tasarımlarını fark yaratmak isteyen kullanıcılarımıza sunar.

Kuruma özel hazırlanabilecek seperasyon malzemelerinin yanı sıra, 16 renk ve 3 farklı desende tasarlanan seperasyon malzemelerini, kafelerde, mağazalarda, ofisler ve evlerde dahi kullanmak mümkün.

Girdiği ortama, elitlik, düzen, şıklık ve farklı bir hava katan bu tasarımlar için deneyimli satış ve pazarlama ekiplerimiz bir telefon uzağınızdadır.

İhtiyaçlarınıza özel hazırlanacak, müşteri memnuniyetini ön planda tutan firmamız, yeni çağın trendlerine ayak uydurmak, farklılaşmak ve daha fazla talep çekmek isteyen tüm kurumlarla bir araya gelmekten mutluluk duyacaktır.

Concept Seperatör, mekanlara değer katar.


Ürün ve Hizmetler


Dekoratif Separatör
“Herkes gibi olmasın mekânım, beni yansıtsın!” diyenlere müjde! Sıradanlıktan uzaklaşmak isteyenler, plexi seperatör önerilerimiz tam size göre! En sevdiğiniz renkle duvarlarınızı donatın. En sıradan lambaya tarz katın, kendi logonuzla mı mekanınızı donatmak istediniz, onun da çözümü bizde… Pleksiden özel üretilen, farklı renk ve desenlerle tasarlanmış Concept Seperasyon, 2011 koleksiyonu ile mekanlara renk ve tarz katmaya devam ediyor! Kişiye ve kurumlara özel çözümlerimiz için lütfen bize ulaş
Mekanlara değer katan Concept Seperatör dünyada ve Türkiye’de yükselen bir değer olan “ yaşanılır mekanlar yaratma” trendine sizleri de davet ediyor. Duvarlarınızı, lambalarını, tavanlarınızı renklendirmenin tek yolu tablo asmak, sticker uygulamak, dört bir yana ışık yatırımı yapmak değil. Kafelerinizin daha şık, salonlarınızın daha sıcak, dükkânlarınızın göz alıcı olması için birbirinden şık tasarımlara sahip, rengârenk seperatör sistemlerimiz, kullanım önerilerimiz çok yakında sizlerle!

#seperatör #separatör #ara bölme #dekoratif seperatör #dekoratif separatör


Benzer Firmalar