Evrensel Medya


Namık Kemal mh. Alemdağ cd. Kurudere sk. No:3/3 Ümraniye/İstanbul

Telefon1: 02164435363

Telefon2:

Fax: 02164435362

Web: www.evrenselmedya.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2010
Çalışan Sayısı:15 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:14
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Misyonumuz
Kalite bilinci ile, kurumsal ve bireysel müşterilerimizin gelişim ve değişim süreçleriyle İlgili ihtiyaçlarını tespit ederek, bilgi birikimi paylaşımı ve bu paylaşımı uygulamalara dönüştürecek yaklaşımlarla, insan kaynakları ve eğitim faaliyetleri açısından farklılıklar İle beklentileri en üst düzeyde artırmak, müşteri memnuniyetini sağlamaktır.

Vizyonumuz
Faaliyet gösteren firmalara danışmanlık yaparak kurumsal işyeri olmasını sağlamakla beraber reklam ve tanıtım firmalarımızla da ürün ve hizmetlerini global dünya şartlarında teknolojik değerleri kullanarak öncü firmalar sıralamasına girmelerini sağlamaktır.bunun yanında toplum için artı değer üreten yapım ve organizasyonlarla ‘EVREN BİR SANATTIR. SANAT İSE EVRENSELDİR.’ Düsturu ile hizmet ağımızıı genişletmektir.

Kalite Politikamız
Müşteri memnuniyetini sağlamak amacıyla, gerek insan kaynağı temininde, gerekse toplum için artı değer üreten eğitimleri,danışmanlığı,yapımları ve organizasyonları ile sürekli iyileşme çalışmalarına önem veren bir kurum kültürünü benimsemiş, entelektüel bilgi birikimli tüm çalışanları ve katılımcılarıyla birlikte, hem EVRENSEL MEDYA adının hemde müşterilerimizin saygınlık ve kalite ile anılmasını sağlamaktır.


Ürün ve Hizmetler

PRODÜKSİYON ( Kısa-uzun metraj dizi-film, video klip, 3d animasyon, konser çekimleri, tanıtım filmi, belgesel, santral seslendirme, dublaj, montaj efekt, stüdyo-mastering Editing, Teknik malzeme kiralama, reklam prodüksiyon, senaryo, metin yazımı)
MÜZKİ ( Reklam müzikleri, dizi müzikleri, radyo spot, Jingle, jenerik müziği)

#yapım #müzik #film #sinema filmi #prodüksiyon


Benzer Firmalar