Acıbadem Çocuk Evi


Acibadem Cad. Faik Bey Mescidi Sok. No 59 Acıbadem

Telefon1: 216 3390863

Telefon2:

Fax:

Web: www.acibademcocuk.net

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1991
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

1991 yılında kurulan Acıbadem Çocuk Evi dört katlı bir binanın giriş katında yer almaktadır. Bina deprem yönetmeliğine uygun olarak inşa edilmiştir. Geniş bir bahçe içinde bulunan modern binamız kışın yerden ısıtılmaktadır. Bütün odalarımız binayı çevreleyen yemyeşil ve geniş bahçeye bakmaktadır. Her zaman doğal ışık alan odalarımız ilginç ve olumlu bir öğrenme ortamı oluşturacak şekilde düzenlenmiştir.
Okulumuz çocukların günlerinin büyük bir kısmını geçirdikleri bir yer olduğu için sınıflarımız salt estetik bir kaygıdan öte bir anlayışla düzenlenmiştir. Sınıf düzenlemesi çocuğunuzun kendisini nasıl hissedeceğini,arkadaşları ve yetişkinlerle olan ilişkisini , oynarken ve bir şeyler keşfederken hissedeceği rahatlığı ve aynı zamanda, öğretmenin, programını gün içinde en etkili şekilde yürütme biçimini de etkiler.

Acıbadem Çocuk Evi açık-sınıf olarak düzenlenmiştir. Yuvamızda çocuklar için dört farklı grup bulunmaktadır ; çocuklar yaş ve gelişim düzeylerine göre gruplandırılır. Her grupta en fazla 10 çocuk bulunmaktadır. Her grubun öğretmeni farklıdır ve gruplar okulumuzda çok aydınlık ve geniş bir mekanda bazen birlikte , bazen ayrı olarak çalışırlar ve oynarlar. Açık-sınıf planda günlük programlar geniş oyun odasında çocukların bireysel ve grup gereksinimlerine uygun olarak çeşitli etkinlik köşelerinde uygulanmaktadır. Bu şekilde çocuklar dengeli bir eğitim ortamında sosyalleşmeye adım atmış olacaklardır. Acıbadem Çocuk Evi`nde dikkatle seçilmiş oyuncaklar, çeşitli eğitim malzemesi ve çok çesitli kitaplardan oluşan bir kitaplığımız bulunmaktadır.

Okulumuzda tam gün programımızda sabah kahvaltısı ,öğle yemeği ve ikindi kahvaltısı ve yarım gün (sabah) programımızda sabah kahvaltısı ve öğle yemeği verilmektedir.


Ürün ve Hizmetler

anaokulu

#anaokulu #kreş #çocuk evi # #


Benzer Firmalar