BM LAZER


İkitelli

Telefon1: 05358244361

Telefon2:

Fax: 02122418170

Web: www.bmlazer.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1998
Çalışan Sayısı:6 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Sektörde edindiğimiz tecrübe ile siz değerli müşterilerimize daha kaliteli ve güvenilir hizmet verebilmek amacıyla BM Lazer çatısı altında faaliyetlerimize başladık.

Lazer kaynağının her alanında olan firmamız, en yeni teknolojileri kullanarak kaliteli girdilerle müşteri memnuniyeti yüksek, yaptığı her işi gururla referans gösterebilen bir firma olmayı hedeflemektedir. Bu amaç doğrultusunda kaliteden asla ödün vermeyen firmamız son teknoloji Alman üretimi lazer kaynak makinaları ve telleri ile sizlere hizmet vermektedir.

Yaptığımız işin ciddiyetinin farkındayız. Bu nedenle yapılan her işlem kaynak uzmanı mühendisimizin gözetiminde gerçekleştirilmektedir.

BM Lazer olarak hizmette sınır tanımıyoruz...


Ürün ve Hizmetler


LAZER KAYNAK TELİ, LAMBASI, LAZER KAYNAK MAKİNASI
BM Lazer olarak lazer teknolojisini kullanılarak imalat esnasında ya da kullanımdan kaynaklı hataları onararak kalıplarınızı yeniliyoruz. Kalıplarınızın tamirini Alman teknolojisine sahip lazer kaynak makinaları ile ve yine Alman teknolojisi ile üretilmiş lazer kaynak tellerini kullanarak yapmaktayız. Lazer kaynağı ile üretim hatalarını deformasyona uğramış, aşınmış, çatlamış kalıplardaki hataları giderebilir ya da gerekli durumlarda tasarım değişikliklerini kolaylıkla gerçekleştirilebiliriz.
BM Lazer olarak lazer teknolojisini kullanılarak imalat esnasında ya da kullanımdan kaynaklı hataları onararak kalıplarınızı yeniliyoruz. Kalıplarınızın tamirini Alman teknolojisine sahip lazer kaynak makinaları ile ve yine Alman teknolojisi ile üretilmiş lazer kaynak tellerini kullanarak yapmaktayız. Lazer kaynağı ile üretim hatalarını deformasyona uğramış, aşınmış, çatlamış kalıplardaki hataları giderebilir ya da gerekli durumlarda tasarım değişikliklerini kolaylıkla gerçekleştirilebiliriz. BM lazer olarak hassas işçilik gerektiren imalatlarınızı sizin adınıza yapabiliriz.
BM Lazer olarak sektörde yıllardır karşılaşılan hataların tekrarlanmaması için, yapılan her işlemi kaynak uzmanı mühendisimizin gözetiminde, kaynak biliminin esaslarını göz önünde bulundurarak yapıyor, kaynaklı imalat sektöründe deneyim sahibi kaynak ustalarımızdan oluşan kadromuzla sizlere yardımcı oluyoruz. Firmamız tamir - bakım kaynağı hizmetlerinin yanı sıra Lazer kaynak makinası, her çeşit lazer kaynak makinası lambaları ve lazer kaynak telleri satışı alanlarında da faaliyetlerine devam etmektedir. Bm Lazer olarak talep eden müşterilerimize Argon Kaynağı ve Lazer Kaynağı alanlarında teknik eğitim ve danışmanlık hizmeti de vemekteyiz. Tüm gücümüzle sizlerin yanındayız.

Bizlere bu yolda destek veren herkese teşekkürü bir borç biliriz.

#lazer markalama # # # #


Benzer Firmalar