Belizza Bridal


Arjantin Caddesi No:34 A Çankaya/Ankara

Telefon1: 0312 427 3741

Telefon2:

Fax: 0312 427 3741

Web: www.belizzebridal.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2002
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

elizze Bridal, gelinlik, gece ve kokteyl elbiseleri ve aksesuarları alanında dünyada moda ve tasarım trendlerini belirleyen markalarla birlikte çalışır.

Ürünlerini satışa sunduğu markaları, müşterilerin çeşitli zevklerine ve farklı eğlence konseptlerine uygun olma, kalite ve elegant tasarımlarının yetkinliği üzerinden belirler.

Dünya tasarım ve moda trendlerini belirleyen bu markaların ürünleri, profesyonel satış ve dikim ekibiyle her müşterinin beden ölçülerine, eğlencenin niteliğine ve konseptine uygun olarak kişiselleştirir ve elbiseyi özgün bir tasarım haline getirir.

Randevulu ya da randevusuz, mağazaya girdiğiniz andan itibaren sizinle ilgilenen kişisel danışmanınız 100`den fazla gelinlik ve eğlence elbisesi olan koleksiyonumuzu tanıtır, içlerinden size ve hayalinize en uygun olanı bulmanızı sağlar. Seçilen elbise, arzu ediliyorsa, dikim ekibinin çalışmalarıyla ve aksesuarlarla tamamen size özel ve biricik kılınır.


Ürün ve Hizmetler


Ronald Joyce Bridal Koleksiyon
Marka gelinlik denince akla Belizze Bridal Gelir Ronald Joyce Bridal koleksyionu belizzebiridal.com adresimizde
ankara gelinlikçi, ankara gelinlik, ankara gelinlik moda evi, ankara gelinlik mağazası, gelinlik modelleri, ankara gelinlik mağazaları, ankarada gelinlikçi, ankara gelinlik firmaları

#ankara gelinlikçi #ankara gelinlik moda evi #ankara gelinlik #ankara gelinlik mağazası #ankara gelinlikç


Benzer Firmalar