Anasayfa » İzolasyon » İnşaat sanayi » VAN İzolasyon » PORLİNE Isı Yalıtım Sistemleri

PORLİNE Isı Yalıtım Sistemleri


Eminpaşa Mh. İpekyolu 5.km Soil Perol içi No:1

Telefon1: 0432 217 27 20

Telefon2:

Fax: 0432 217 27 20

Web: www.por-line.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2011
Çalışan Sayısı:12 (Yönetici:2 | Memur:2 | İşçi:8
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

ASIR YAPI, PORLINE markasıyla kaliteli, ekonomik ve dekoratif dış cephe yalıtım ürünleri üreten, alanında uzmanlaşmış teknik kadrosuyla ve ar-ge çalışmaları ile ürün yelpazesini genişletip her zaman kaliteyi en uygun fiyata sunan dinamik bir kuruluştur. PORLINE ısı yalıtım sistemleri, son teknoloji makinelerle 24 saat üretim yapmaktadır. PORLINE %60 ısı tasarrufu sağlayan yalıtım malzemesi mantolamayı klasik görünümünden çıkarıp, dekoratif bir görünümle siz müşterilerimize sunmaktadır. Bunun yanında mantolamayı tamamlayan söve modelleri, kat silmeleri, köşe taşları, payanda ve sütun gibi daha birçok model ve seçeneklerle sizlere sonsuz alternatifler sunmaktadır.
Ürünlerimiz istenilen yoğunluk ve ölçüde üretimi yapılmakta olup, akrilik esaslı sıva ile kaplanmaktadır. Kaplama malzemesi 15 adet kimyasalın homojen bir şekilde karışımından elde edilip elastik, sert ve pürüzsüz bir yüzey sunmaktadır. Kaplama malzemesi tüm su bazlı ve sentetik boyalar ile uyumludur. Ürünlerimiz montaja ve boyaya hazır vaziyette teslim edilmektedir.


Ürün ve Hizmetler

Uzman teknik kadromuz tarafında uygulama yapılacak yapının Isı yalıtım hesaplamaları yapılır ve müşterinin talepleri doğrusunda proje hazırlanır. Hazırlanan proje dahilinde Dekoratif Isı yalıtım ürünleri: Mantolama, Cephe Kaplamaları, Fugalı Yalı Baskı, Pencere Söveleri, Kat Silmesi, Denizlik, Payanda, Sütun, Kilit tTaşı... gibi urünler uygulanarak Proje tamamlanır.

#mantolama, yalıtım #fugalı, denizlik #kat silmesi #pencere sövesi #yalı baskı


Benzer Firmalar