MNY Dekorasyon İnş.Uyg.


Kartal

Telefon1: 0216 488 01 75

Telefon2:

Fax:

Web: mnydekor.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:12 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Mny dekorasyon tutku ve yaratıcılığı benzersiz bir yetenekle birleştirdi. Tamamen doğal ürünler, yenilikçi ve özenle geliştirilmiş uygulama teknikleriyle artık mekanlarınızda hem klasik hem de modern bir görünüm sağlamak mümkün.
Dilerseniz lüks sağlam ve sorunsuz taş yüzey veya çok özel uygulama teknikleriyle çarpıcı zarif ve pırıltılı nefis bir yüzey görünümü sağlamak mümkün.
Farklı olmak, kişiliğinizi ve mükemmelliyetçiliğinizi mekanlarınıza en çağdaş şekilde yansıtmak ve hayallerinizi gerçekleştirmek Mny dekorasyon farkıyla sizin elinizde..


Ürün ve Hizmetler

Perlata: Dekoratif içcephe boyası malaileuygulanan bu boya dekoratif görünümünn yanı sıra mekanlarınıza doğal ışıltılı ve kadife bir görünüm sağlar. Yanmaz ve kokusuzdur.
Traverten: Dekoratif iç ve dış çephe boyası mala ile uygulanan bu boya oluşturduğu doku ile mekanlarınızda hem doğal taş görünümü hemde klasik ve modern bir görünüm sağlar. Suya dayanıklı yanmaz ve kokusuzdur.
Dragget: Dekoratif iç ve dış çephe boyası mala ile uygulanan bu boya oluşturduğu doku ile mekanlarınızda hem doğal taş görünümü hemde klasik ve modern bir görünüm sağlar. Suya dayanıklı yanmaz ve kokusuzdur.
Spatula:Dekoratif iç ve çephe boyası mala ile uygulanan bu boya spatula darbesi ve mermer parlaklığı ile mekanlarınızda ışıltılı bir görünüm sağlar. Yanmaz ve kokusuzdur.
Pitted: Dekoratif iç ve dış çephe boyası mala ile uygulanan bu boya oluşturduğu doku ile mekanlarınızda hem doğal taş görünümü hemde klasik ve modern bir görünüm sağlar. Suya dayanıklı yanmaz ve kokusuzdur.
H.Dragged: Dekoratif iç ve dış çephe boyası mala ile uygulanan bu boya oluşturduğu doku ile mekanlarınızda hem doğal taş görünümü hemde klasik ve modern bir görünüm sağlar. Suya dayanıklı yanmaz ve kokusuzdur.
Özel Tasarımlar

#dekorasyon #traverten # # #


Benzer Firmalar