Anasayfa » Redüktör » Makine sanayi » KONYA Redüktör » Gördebil Redüktör Makina San

Gördebil Redüktör Makina San


Karatay San. Fatih Mah. Gelibolu Sk. No:12 Selçulu/KONYA

Telefon1: 03322330963

Telefon2: 05322056908

Fax: 03322369976

Web:

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2000
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Redüktör’lerinizi üreticisi tarafından,tamir ve bakım desteği alamayabilirsiniz. Bu aşamada, tamiri ve bakımı gereken redüktörlerinizi bize gönderin size hızlı ve profesyonel çözümler sunalım.


10 yılı aşkın tecrübemizle birçok redüktör markalarının arıza onarımı, ömürlerinin sonuna gelmiş dişlileri, rulmanları ve yağ keçelerinin değişimini sağlayacak, uzmanlaşmış kadro ve bilgi birikimine sahibiyiz. Redüktör tamiri bizim uzmanlık alanımızdır.


Arızalı redüktörlerin yedekleri olmadığında, tamirat süresi çok daha önemli hale gelmektedir. Bu aşamada profesyönel kadromuz, makina ve ekipman zenginliği sayesinde,


- Teknik çizim veya numuneye göre redüktör ve dişli üretimi,
- Birçok redüktör gövdesinin temini
- Çeşitli redüktör dişlilerin üretimi, taşlanması, iz kontrolleri yapılarak alıştırılması,



Orjinaline uygun olarak yapılabilmekte,tamiri gereken redüktörler en kaliteli parçalar kullanılarak tamir - bakımları sağlanmakta ve kısa bir sürede müşteriye ulaştırılmaktadır.





Redüktör tamiri ve dişli yenileme işlemlerinde hız ve müşteri memnuniyetini sürekli kılmak en önemli hedefimizdir.


Ürün ve Hizmetler

Redüktör’lerinizi üreticisi tarafından, tamir ve bakım desteği alamayabilirsiniz. Bu aşamada, tamiri ve bakımı gereken redüktörlerinizi bize gönderin size hızlı ve profesyonel çözümler sunalım. 10 yılı aşkın tecrübemizle birçok redüktör markalarının arıza onarımı, ömürlerinin sonuna gelmiş dişlileri, rulmanları ve yağ keçelerinin en hızlı şekilde değişimini sağlayacak, uzmanlaşmış kadro ve bilgi birikimine sahibiyiz. Redüktör tamiri bizim uzmanlık alanımızdır. Arızalı redüktörlerin yedekleri olmadığında, tamirat süresi çok daha önemli hale gelmektedir. Bu aşamada profesyönel kadromuz, makina ve ekipman zenginliği sayesinde, - Teknik çizim veya numuneye göre redüktör ve dişli üretimi, - Birçok redüktör gövdesinin temini - Çeşitli redüktör dişlilerin üretimi, taşlanması, iz kontrolleri yapılarak alıştırılması, Orjinaline uygun olarak yapılabilmekte, tamiri gereken redüktörler en kaliteli parçalar kullanılarak tamir - bakımları sağlanmakta ve kısa bir sürede müşteriye ulaştırılmaktadır. Redüktör tamiri ve dişli yenileme işlemlerinde hız ve müşteri memnuniyetini sürekli kılmak en önemli hedefimizdir. BİZCANLI REDÜKTÖR YETKİLİ SERVİSİ

#redüktör tamir #bizcanlı yetkili servis #redüktör #redüktör satışı #redüktör bakım


Benzer Firmalar