Anasayfa » Bisiklet ve motosiklet » Metal ve Yan Sanayi » ANTALYA Bisiklet ve motosiklet » SDS Bisiklet (Sıradışı Bisiklet)

SDS Bisiklet (Sıradışı Bisiklet)


ışıklar cad. 1315 sk No: 1/B Muratpaşa Antalya

Telefon1: 242 2485807

Telefon2:

Fax: 242 2485807

Web: www.sdsbisiklet.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:3 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Firmamız Focus, Marin, Salcano, Kron gibi dünyanın sayılı bisiklet markalarının satışı yanında bisiklet yarışları ve turlarıda organize etmektedir.


Ürün ve Hizmetler


focus bisiklet
Kadro (Gövde) FOCUS MTB Sport Pro Alloy Süspansiyon Suntour XCT V3 100 mm Lastikler Continental Traffic, 54-559 Arka Vites Shimano Alivio 9-speed Dişliler Ön Ayna kol 44/32/22, Ruble 11-34 Vites Sayısı 27 Vites Kolları Shimano Alivio SL-M430 Ayna Kol Suntour CW9-XCR Fren Tektro Draco, Hidrolik Disk Fren Gidon Black Comp Düz Gidon Furç Black Comp, Alloy, A-Head Sele Borusu Black Comp, Patent, Alloy Sele Black Comp MTB Jant Göbekleri Black Comp Disc Jant C
Kaliteli bisiklet satışının yanında mağazamızda bisiklet teknik servis hizmeti verilmekte olup her türlü bisiklet kıyafeti ve ekipmanınıda mağazamızdan tedarik edebilirsiniz.
mağazamızda Focus, Marin, Kron, Salcano bisikletlerinin yanında Sram ve shimano tüm yedek malzemelerin satışını yapmaktayız.
Bisiklet yarışları ve bisiklet gezileri düzenleyerek insanlarımıza bisiklet kültürü kazandırmak ayrıca hedeflerimiz arasındadır.

#bisiklet #motosikler #bisiklet yarışları #bisiklet gezileri #


Benzer Firmalar