Anasayfa » Asansör » Makine sanayi » İSTANBUL Asansör » Doğan mühendislik

Doğan mühendislik


Dr.Kemal Akgüder Cad. Burak Apt. No : 28 Bostancı

Telefon1: 216 380 97 90

Telefon2: -

Fax: 216 380 97 73

Web: asansorsistemi.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2001
Çalışan Sayısı:15 (Yönetici:3 | Memur:0 | İşçi:12
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

DOĞAN MÜHENDİSLİK
ASANSÖR KONTROL VE KUMANDA SİSTEMLERİ
2001 yılında kurulan doğan mühendislik firmamız
Arkel Asansör Kontrol Sistemlerinin yurtiçi ve yurtdışına satış ve pazarlama hizmetlerini müşteri istekleri doğrultusunda ve Arkel Elektrik - Elektronik Tic. Ltd. Şti. güvencesi ile yapmaktadır.
Firmamız İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği Bünyesindeki İstanbul Elektrik - Elektronik Makine ve Bilişim İhracatçılar Birliğine 12 / 55020 sicil no ile kayıtlıdır.

Firmamız İstanbul Ticaret Odasına, Türkiye Ticaret Sicili Gazetesi ( 5A ) ( 1/110667 ) sicil no ile kayıtlıdır.

Firmamız için müşteri memnuniyeti en önemli hedefimiz olup müşterilerimizin özel projelerine Arkel Elektrik - Elektronik Tic. Ltd. Şti. ile birlikte alternatif çözümler üretip, teknik destek ve Arkel yazılım programları sunarak hizmet etmekteyiz.

Firmamız, Arkel Asansör Kontrol Sistemlerinin imalatını yaptığı tüm ürünlerini taahhüt edilen sürede, güvenli lojistik hizmetleri ve uygun fiyat politikası ile müşterilerimize sağlamaktadır.


Ürün ve Hizmetler


ARL-500 TÜM AVANTAJLARI İLE KOMPLE SİSTEM
ARL-500 Kumanda Sistemi, daha modern ve daha etkin çalışan bir asansör kumandası için geliştirilmiş yeni nesil bir çok özelliği üzerinde barındırmaktadır. Sadece birkaç parametre değişikliği ile hiçbir ek karta ve yazılıma ihtiyaç duymadan asansörünüzün kumandasını şekillendirebilirsiniz. SİSTEM ÖZELLİKLERİ 48 durağa kadar hidrolik, çift hızlı ve VVVF sistemlere (dişlili ve dişlisiz) uyumlu 2.5 m/s hıza kadar tüm asansörlerde çalışabilme Tek buton ve çift buton toplamalı olarak çalışab
Firmamız ; Arkel Eletrik-Elektronik Tic. Ltd. Şti. ÜRÜNLER :
Asansör Kumanda Sistemleri Ürünlerinin ( Asansör Kumanda Panoları, Asansör Kumanda Kartları, Hız Kontrol Cihazları, Acil Kurtarma Sistemleri , Revizyon ve Alarm Setleri , Kapı Kontrol Kartları ve Fotosellerin ) Yurtiçi ve Yurtdışına Satış ve Pazarlamasını Yapmaktadır.

Firmamız, ülkemizde ve dünya’da en önemli asansör kumanda sistemleri üreticisi olan arkel elektrik elektronik tic. Ltd. Şti. Ürünlerinin satış ve pazarlamasını yapmayı tercih etmiştir.

#asansor #kontrol #kumanda #sistemleri #asansormarket


Benzer Firmalar