Anasayfa » Asansör » Metal ve Yan Sanayi » ANKARA Asansör » Tepe Asansör Ankara

Tepe Asansör Ankara


Özlem Cad. 42/A Keçiören

Telefon1: 03123306690

Telefon2:

Fax: 03123316690

Web: www.tepeasansor.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2011
Çalışan Sayısı:14 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Tepe Asansör Arıza Bakım ve Montaj Servisi
Neden Tepe Asansör?

Tepe Asansör Ankara’da Asansör Arıza, Bakım, Montaj ve Modernizasyon faaliyetlerini gerçekleştirmek ve geliştirmek amacı ile kurulmuştur.

Asansör Montajında anahtar teslimi çözümler sunarak dikkat çeken firmamız, Projelendirme aşamasından başlayarak kat kat yükselen binalarda müşterilerimize mesai kavramı gözetmeksizin mühendislik hizmeti sunma çabası içerisindedir.

Ürün portföyümüzde 0.25 m/sn – 2.00 m/sn hız aralığında ve 100-5.000 kg taşıma kapasiteli İnsan,Yük,Sedye,Yemek,Araç ve Özürlü kullanımına uygun özel tasarım Asansörleri Konut, İşyeri, Alışveriş Merkezleri, Hastane, Fabrika ve Özel Tesis binalarında uygulamaktadır.

Asansör Bakım ve Arıza hizmetlerinde deneyimli personelimiz ile 7/24 hizmet sunan firmamız size en çok önem verdiği unsurları sağlayabilmek için çok çalışmaktadır; Güvenlik, Konfor, Güvenilirlik.

Asansör Modernizasyonu gerektiren yaşlanmış ve yıpranmış asansörünüzü bize emanet edebilirsiniz. Uzman mühendis çalışmalarıyla Asansörünüzün ihtiyacı olan konfor, estetik ve güvenliği tekrar kazandırabiliriz.


Ürün ve Hizmetler


Asansör Bakımı
Asansör Mühendislik , Arıza , Bakım , Montaj Ve Modernizasyon Hizmetleri , İnsan Asansörü , Özürlü Asansörü , Yük Asansörü , Araç Asansörü , Monşarj Yemek Asansörü Projelendirmesi Ve Montajı , Asansör Servisi , Asansör Ankara , Mamak Asansör , Serenas Asansör , Otis Asansör , Asansör Buton , Asansör Projelendirmesi , Asansörcüler , Asansör Bakımı , Keçiören Asansör Firmaları , Çankaya Asansör , Pursaklar Asansör , Yeni Mahalle Asansör , Demetevler Asansör , Ostim Asansör , İvedik Asansör , Batık
Asansör Mühendislik , Arıza , Bakım , Montaj Ve Modernizasyon Hizmetleri , İnsan Asansörü , Özürlü Asansörü , Yük Asansörü , Araç Asansörü , Monşarj Yemek Asansörü Projelendirmesi Ve Montajı , Asansör Servisi , Asansör Ankara , Mamak Asansör , Serenas Asansör , Otis Asansör , Asansör Buton , Asansör Projelendirmesi , Asansörcüler , Asansör Bakımı , Keçiören Asansör Firmaları , Çankaya Asansör , Pursaklar Asansör , Yeni Mahalle Asansör , Demetevler Asansör , Ostim Asansör , İvedik Asansör , Batıkent Asansör , Sincan Asansör , Dikmen Asansör , Asansörcüler , Sincan Asansör , Kırıkkale Asansör , Asansör , İnsan Asansörü , Yük Asansörü , Sedye Asansörü , Hidrolik Asansör , Yemek Asansörü , Asansörcü , Cephe Asansörü, Asansörcüler Ankara, Asansör Bakım Fiyatları, Şentepe Asnasör, Keçiören Asansör, Yenimahalle Asansörcü

#asansör # # # #


Benzer Firmalar