Anasayfa » Evden eve nakliyat » Muhtelif hizmetler » TRABZON Evden eve nakliyat » Karelit Turizm Nakliyat İnşaat Ticaret Ltd.Şti.

Karelit Turizm Nakliyat İnşaat Ticaret Ltd.Şti.


Merkez Mah. Trabzon Cad. Otogar Üstü

Telefon1: 04627214445

Telefon2:

Fax: 04627216199

Web: www.karelitotokiralama.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2011
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:2 | Memur:1 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Trabzon’un önde gelen araç kiralama firmalarından olan Karelit rent a car seçkin kadrosu ve geniş araç filosuyla her an her yerde hizmetinizde. Karelit Oto Kiralama, Trabzon ve çevre illere, şehir dışından gelen misafirlerimiz için her zevke ve her bütçeye uygun son model araçlarımızla hizmet veriyor. İşe başlarken ‘önce müşteri memnuniyeti’ ile yola çıkan firmamız genç araç filosu ve güler yüzlü kadromuz ile siz değerli müşterilerimizin rahat ve problemsiz bir zaman geçirmeniz için çaba göstermektedir.
Karelit Oto Kiralama olarak siz müşterilerimizi uğraştıracak, zaman kaybettirecek uygulamalardan uzak durup siz müşterilerimizin daha rahat, konforlu ve güvenli bir şekilde hizmet almanızı sağlamayı amaçlıyoruz. Araçlarımızın tamamı 2011 model olup full rent a car kaskoludur. Bakımı ve temizlikleri zamanında yapılmış olup siz değerli misafirlerimizin rahat etmesi kendini, kendi arabalarını kullanıyormuş gibi hissetmeleri için elimizden gelen herşeyi yapıyoruz.
Karelit Oto Kiralama olarak tek amacı güleryüzlü ve hızlı hizmet sunarak müsterilerimizi memnun etmek. Fırmamızın amaçları müşteri beklenti ve gereksinimlerini önceden tespit edip zamanında ve istenindiği şekilde yerine getirmek. İş güvenliği ve uygun çalışma ortamını oluşturmak. Siz değerli müşterilerimizin rahat ve huzurlu bir zaman geçirmesi bizim en büyük amacımızdır. Son derece ekonomik olan fiyatlarımıza tum hizmetlerimiz dahildir.


Ürün ve Hizmetler

Karelit Oto Kiralama Olarak Trabzon da Son model araclarla siz elit musterilerimize uygun fiyatlarla hizmet vermekten gurur duyariz. İrtibat Telefon : 0 549 556 61 61

#karlankuş #karelit #uygun fiyat #trabzon #


Benzer Firmalar