DesinGEN Studio


Adnan Kahveci Mh. Kafkas Cd. no.17

Telefon1: 0546 849 40 74

Telefon2: 0541 2858600

Fax:

Web: www.desingen.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2009
Çalışan Sayısı:11 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:Yunanistan

DesinGEN Tasarım Hizmetleri; Medya, İletişim ve Tasarım sektörlerinde faaliyet gösteren GEN Grup bünyesinde, yeniliklere kolayca uyum sağlayan bir tasarım ekibi tarafından 2009 yılının ilk çeyreğinde kurulmuştur.

Kurulduğu ilk günden bu yana, müşteri memnuniyetini ve hizmet sonrası kalite anlayışını temel ilke edinerek, müşteri portföyünü ve çalışan sayısını hızla arttıran DesinGEN Studio, 2010 yılı hedeflerine ulaşmış, İstanbul ofisinden sonra Kocaeli şubesini de hayat geçirerek hızla büyümeye devam etmiştir.

Kurumsal başarı öyküsünün henüz çok başında olduğuna inanan DesinGEN Studio, bilişim sektörüne yön veren kurumlarla yapmış olduğu ticari birliktelikler ile gücüne güç katarak, sanatsal estetiği, bilişim sektörüne uygun dinamiklere taşıyan projeler üzerinde çalışmaya başlamıştır.

Sektörel kimliğinin çok yeni, kadrosunun genç ve dinamik bir yapıda olmasına rağmen DesinGEN Studio, kurucularının 90’ ların ortalarından beri Türkiye’ deki önemli projelerde görev almış uzmanlar olması nedeniyle güçlü bir sektörel deneyimi de barındırmaktadır.

Temel uzmanlık alanı olan tasarım becerilerini şirketler gurubundaki bilişim imkan ve deneyimleri ile harmanlayan DesinGEN Studio, güçlü bir karaktere bürünerek web tasarım ve programlama konusunda, sektörün devleri ile rekabet edecek konuma ulaşmıştır.

2D Grafik tasarım, kurumsal kimlik oluşturma, marka yönetimi, reklam danışmanlığı ve reklam/promosyon ürünleri konularında da faaliyet gösteren DesinGEN Studio, altyapısını oluşturmakta olduğu 3D Tasarım ve Animasyon hizmetleri projesini hayata geçirmesiyle birlikte orta vadede bölünerek çoğalmayı ve gelişmeye devam etmeyi hedeflemektedir.


Ürün ve Hizmetler


Kişisel web sitesi
Artık sadece kurumlar değil, kişiler içinde... Aynı ismi paylaşan onlarca insandan, kendinizin yada sevdiklerinizin geleceğine yapabileceğiniz önemli bir yatırım olacaktır. Tanıtım kampanyamız süresince yapılan başvurularda, kampanya tanıtım fiyatı, tüm ücretler (alanadı tescili, kişisel web sitesi tasarımı, hosting) ve KDV dahil 159.00 TL yerine sadece 99.00 TL...
Kişisel Web Sitesi
İsminize ait size özel bir web siteniz olmasını ister misiniz? Cevabınız evet ise size yardımcı olmaktan mutluluk duyacağız :)
kişisel web sitesi, kurumsal web sitesi, e-ticaret, alan adı, hosting, google reklam, facebook reklam, 2d tasarım, 3d tasarım, kurumsal kimlik çalışması

#web sitesi #kurumsal kimlik çalışması #e-ticaret #google reklam #facebook reklam


Benzer Firmalar