Anasayfa » Yurtlar » Kurum ve Kuruluşlar, Eğitim » SAKARYA Yurtlar » Sakarya Onur Kız ve Erkek Yurtları

Sakarya Onur Kız ve Erkek Yurtları


Şirinevler Mah. Adnan Menderes Cad. No:162

Telefon1: 02642914918

Telefon2: 05427164662

Fax: 02642754705

Web: www.onuryurt.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2001
Çalışan Sayısı:21 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Onur Konaklama Hizmetleri Ticaret Ltd. şirketi, 10 yıldır Sakarya`da 3 adet yüksek öğrenim yurdu ile üniversite öğrencilerine ev kalitesinde hizmet vermektedir.

Zemin etüdleri yapılmış güvenilir ve sağlam binalarıyla, yeni eğitim ve öğretim yılında Onur Öğrenci Yurtları sizlere ailenizden uzak geçecek zamanınızda kendi eviniz kadar sıcak bir ortam sunmaya devam edecektir.

Yemek ihtiyacınızı şık ve rahat yemekhanemizde, sabah açık büfe kahvaltı, akşam ise 4 çeşit leziz ve temiz yemeklerimizle karşılayabilirsiniz.

Günlük oda temizliği, günlük banyo ve tuvalet temizliği yapılmaktadır. Çamaşır yıkama derdi olmadan ailenizdeki temiz ortamı ve evinizin sıcaklığını bizde bulacaksanız.

1-2-3 ve 4 kişilik odalarda, tek kişilik ortopedik yataklar, anahtarlı ahşap dolaplar, komidin, çalışma masası, silikonize elyaf yastık ve yorganlar kullanarak, huzurlu, güvenli ve rahat bir ortam konforunu yaşayacaksınız. Odalarda SINIRSIZ ADSL internet bağlantısı ile dünyaya her zaman bağlı kalabilir ve bilgi ihtiyacınıza göre her an kullanabilirsiniz.



Ürün ve Hizmetler


#sakarya yurt # # # #


Benzer Firmalar