Anasayfa » Mobilya ve Dekorasyon » ANKARA Mobilya ve Dekorasyon » Kılıç Mermer Mobilya Ltd.Şti

Kılıç Mermer Mobilya Ltd.Şti


MERKEZ İLETİŞİM BİLGİLERİ : Kazım Karabekir Mah. İstasyon Cad No:96/C Etimesgut / ANKARA FABRİKA İLETİŞİM BİLGİLERİ : Sincan Sanayi Sitesi 225. Cad (Eski 3. Cadde) No:63/2 Sincan / ANKARA

Telefon1: 312 226 23 23

Telefon2: 05327168702

Fax: (312) 2447766 - 268 14 67

Web: kilicmutfakmermer.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1995
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

1980 yılında mermer sektörüyle faliyete başlayan firmamız 1995 yılında ankara Etimesgutta KILIÇ MUTFAK MERMER Ltd Şti olarak mobilya sektörüne de atılmıştır. Etimesgut merkezli 400 m2 kapalı alana kurulmuş olup hizmet konuları mutfak, mermer, mobilya imalatı olup müşteri talepleri ve daha kaliteli hizmet verebilmek için 2000 yılında Sincanda kurmuş olduğu 1200 m2 kendi fabrikasında faliyetlerini sürdürmektedir.

MOBİLYA-MUTFAK DOLABI-Banyo Dolabı-Vestiyer-Amerikan Panel Kapı-Raylı Dolab-Yatak Odası-Çoçuk Odası-Laminat Parke-Pimapen-Cam Balkon-Duşakabin-Asma Tavan-Fayans-Çelik Kapı-Toptan ve Perakende Mermer Alım Satımı-Granit-Mermer-Mermerit-Çimstone ve her türlü inşaat uygulamalarında ihtiyaç olan ürünlerin montaj dahil tüm teminlerinin imalatını yapmak hizmetlerimizdendir.

Firmamız iş teslimatlarını yerinde ve zamanında yapmayı, dürüstlüğü ön planda tutmayı ilke edinmiş ve "İş bilenin, kılıç kuşatanın" ata sözünü her zaman kendine benimsemiş olan firmamız doğadan gelen bu mükemmel güzellikleri sizlere en güzel şekilde sunmaya devam edecektir.

Mağazımızın teşhir bölümünde ürünlerimiz mevcuttur.Çalışma alanlarımızı kaliteli hizmetlerimizi mağazamızda ve fabrikamızda görebilirsiniz.

SAYGILARIMIZLA
KAMİL & OSMAN KILIÇ


Ürün ve Hizmetler


kılıç mermer mobilya ltd.şti
kılıç mermer mobilya ltd.şti
.MOBİLYA-MUTFAK DOLABI-Banyo Dolabı-Vestiyer-Amerikan Panel Kapı-Raylı Dolab-Yatak Odası-Çoçuk Odası-Laminat Parke-Pimapen-Cam Balkon-Duşakabin-Çelik Kapı-Toptan ve Perakende Mermer Alım Satımı-Granit-Mermer-Mermerit-Çimstone ve her türlü inşaat uygulamalarında ihtiyaç olan ürünlerin montaj dahil tüm teminlerinin imalatını yapmak hizmetlerimizdendir

#mobilya #ankara mutfak dolabı #ankarada vestiyer #ankarada mermer #ankarada etimesğutta banyo dolabı


Benzer Firmalar