Anasayfa » Uydu Sistemleri » Elektrik elektronik » İZMİR Uydu Sistemleri » Yengin Elektronik Uydu ve Güvenlik Sistemleri Ltd.Şti

Yengin Elektronik Uydu ve Güvenlik Sistemleri Ltd.Şti


298 sokak no:4/A Buca/izmir

Telefon1: 0232 4482778

Telefon2: 0554 9812524

Fax: 0232 4482778

Web: www.yenginelektronik.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1997
Çalışan Sayısı:4 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:3
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Şirketimiz YENGİN ELEKTRONİK 1997 yılından itibaren elektronik piyasasında faaliyet göstermekte olup bu konudaki geçmişi 1988 yılına dayanmaktadır.

Hırsız alarmı yangın alarmı güvenlik kameraları dijital uydu sistemleri oto müzik ve alarm sistemlerinin satış ve montajını yapmaktadır. Bunun yanısıra Türkiye de alarm ve güvenlik piyasasının en iyilerden biri olan DESİ Alarm&Güvenlik firmasının İzmir bayiliğini yapmaktadır.

En önemli ilkesi müşteri memnuniyeti olan YENGİN ELEKTRONİK kaliteli itinalı montaj ve servisiyle her zaman müşterilerinin takdirini almıştır.


Ürün ve Hizmetler


Desi Alarm
Desi alarm sistemi
desi alarm, buca desi, alarm şirinyer, desi alarm servisi, desi alarm izmir, digitürk buca, digitürk şirinyer, dsmart buca, dsmart şirinyer, dsmart servis, digitürk servis, uydu montaj buca, uydu mantaj şirinyer, cctv, güvenlik kamerası, kamera kayır sistemi, merkezi uydu sistemi, merkezi uydu sistemi buca, merkezi uydu sistemi şirinyer, merkezi uydu sistemi buca servisi, goldmaster buca, goldmaster şirinyer, next buca, next şirinyer

#Desi alarm #Uydu montaj #uydu satış #Goldmaster buca #goldmaster şirinyer


Benzer Firmalar