Anasayfa » Turizm » AYDIN Turizm » Alsero Tur

Alsero Tur


ORKUN TURİZM SEY. GEM. İNŞ. TİC LTD. ŞTİ. Süleyman Demirel Bulvarı No: 25 Melis Apartmanı B/Blok D:5 Kuşadası / AYDIN

Telefon1: 0256 612 66 00

Telefon2: 0256 614 99 31

Fax: 0256 614 46 56

Web: www.alserotur.com/

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1996
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Alsero Tur’a Hoş Geldiniz.

1996 yılından bu yana binlerce kişiyi yurt dışından ülkemize taşıyan bir firmayız. Yurt dışında Romanya, Bulgaristan, Makedonya, Arnavutluk, Polonya ve İsviçre ile beraber 2010 yıllından itibaren İran Pazarı olmak üzere birçok ülkeden İstanbul`dan Antalya`ya Kadar tatil imkanı sunmaktayız. 2009 Yıllında turizmde kazandığımız deneyim,verdiğimiz dürüst ve doğru hizmet anlayışını siz değerli misafirlerimize sunmak üzere Türk pazarında çalışma kararı aldık, beklentilerinin doğrultusunda bir tatil deneyimi yaşatmak ve yaşatmaya kararlıyız. Biz kendimizi size daha yakından tanıtmak isteriz.



Misyonumuz

En geniş ürün seçeneği, en doğru bilgi, en uygun ödeme koşulları ve müşteri odaklı satış öncesi ve sonrası hizmetiyle müşterilerine bir tatil firmasında beklediklerinin de ötesinde bir tatil alışverişi deneyimi sunmak. Biz kendimizi size daha yakın hissediyoruz.



Vizyonumuz

İnsanların tatil ve seyahat ihtiyaçlarını en iyi anlayan ve kaliteli hizmetiyle en iyi şekilde karşılayan, en yenilikçi, en güvenilir ve tatil denildiğinde ilk akla gelen, lider turizm markası olmak.
Misyonumuz ve vizyonumuz ışığında tatilin sizler için önemini en iyi bilen ve tatilinizi güvenle emanet edebileceğiniz tek adres olmak için çok çalışan bir firmayız.


Ürün ve Hizmetler

Tatil, Erken rezervasyon, Otel rezervasyonu, Ucuz tatil, Tatil Otelleri, Oteller, Otel, Alserotur

#Otel rezervasyon #ucuz tatil #erken rezervasyon #ucuz oteller #alsero tur


Benzer Firmalar