Anasayfa » Genel Gıda » Gıda Sanayii » İSTANBUL Genel Gıda » Natural Kahvaltı Dünyası

Natural Kahvaltı Dünyası


İstanbul

Telefon1: 05432336236

Telefon2:

Fax: 00000000

Web: www.naturalkahvaltidunyasi.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2011
Çalışan Sayısı:2 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Natural kahvaltı dünyası 2011 Yılında faaliyetine başlamıştır.Firmamız Türkiye ve global pazarda yöresel doğal kahvaltı ürünlerinin satış ve

pazarlamasını yapmaktadır.Kahvaltılık ürünlerin pazarlandığı gıda sektöründe Türkiye’nin önde gelen firmalarından biri olma yolunda,uluslar arası ve yurt içi ticari tecrübesi sayesinde, kaliteden ödün vermeden uygun fiyat anlayışı ile siz değerli müşterilerimize hizmet vermektedir .


Ürün ve Hizmetler


Ceviz reçeli
Yapımı 45 gün gibi uzun sure emek isteyen bu kahvaltılık ürün %100 organik olup sağlık açısından da çok faydalı bir üründür.
Zahter
Sağlık açısından bir çok faydaları olan bu ürün kahvaltılarınız da yediğiniz yeşil ve siyah zeytinin içine koyularak üzerine zeytinyağı ve nar ekşisi dökülerek yenir.
sünme peyniri, dil peyniri, ceviz reçeli, turunç reçeli, kaya koruğu, zahter salamurası, acı hatay biber salçası, dut pestili, incir pestili, hummus, hatay domates salçası, tuzlu yoğurt, bal, hatay kömbesi ve daha bir çok organik yöresel ürünlerin parakende ve toptan satış ve pazarlamasını yapmaktayız.Detaylı bilgi için web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

#kahvaltı # # # #


Benzer Firmalar

  • Bes Gida
    pirinç bulgur ve genel bakliyat çeşitleri..

  • Er-mina Ltd. Sti.
    KARIŞIK TURŞU BİBERİYE KORNİŞON 00 NO, 01 NO, 02..