Canlı Balık Yemi


Cemalbey Caddesi, Şehit Mücahit Sokak No:12/1 Maltepe

Telefon1: 05326094083

Telefon2:

Fax: 02164414191

Web: www.canlibalikyemi.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2010
Çalışan Sayısı:4 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Canlı Balık Yemi, sportif amaçlı amatör balık avcılarına yem temini konusunda hizmet vermeyi hedefleyen bir işletme olma çabasındadır. Avrupa’da birçok ülkede, amatör balık avcılığı başlıca sportif hobi haline gelmişken Akdeniz ve Karadeniz’e geniş kıyıları bulunan ülkemizde bu spor halen oldukça yeni bir aktivite durumundadır.

Canlı Balık Yemi, amatör balık avcılığıyla uğraşan deniz düşkünlerinin başlıca sıkıntısı olan canlı yem ihtiyacını karşılarken, satışa sunduğu ürünlerle ülkemizde sürdürülen amatör balık avcılığını daha keyifli bir sportif uğraş haline getireceğine inanmaktadır.

Ürün çeşitlerimiz arasında Levrek Kurdu, Çipura Kurdu, Mercan Kurdu, Derin Su Kurdu bulunmaktadır.


Ürün ve Hizmetler


Levrek Kurdu
Ülkemiz sularının en lezzetli ve dolayısıyla en değerli balıklarından olan Levrek, beslenme alışkanlığı bakımından avcı balıklar grubundadır. Denizel ortamda, canlı türlerle beslenen balık cinsleri gerek fosfor gerekse protein açısından oldukça zengin değerler sunmaktadır. Levrek, beslenme sisteminin büyük bölümünü küçük balıklar ve deniz kurtları ile sürdürürken avcılık açısından bu tür yemlere karşı oldukça duyarlı bir profil çizmektedir. Akdeniz’e kıyısı olan birçok ülkede bugün kullanılmakta
Levrek Kurdu, Mercan Kurdu, Çipura Kurdu, Derin Su Kurdu

#levrek kurdu #mercan kurdu #çipura kurdu #derinsu kurdu #


Benzer Firmalar