NamiSefe (Nami Elektronik)


Tepeüstü Mah. Doğanevler Cad. Ömüroğlu Plaza no:30 Kat:3

Telefon1: 02164999222

Telefon2:

Fax: 02165265233

Web: www.namisafe.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:8 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

NamiSafe Çelik kasa olarak müşteriye özel kasalar üretmemiz yanında, duvar kasalarından yüksek güvenlikli çelik kasalara kadar birçok ürünü müşterilerimizin hizmetine sunmaktayız. Bu kasalar mobilya kasaları ya da özel üretim otel kasaları olabilmektedir.




NamiSafe, farklı ihtiyaç gruplarına uygun çözümler üretmektedir. Ürün yelpazemiz değişik ölçü ve boyutların yanında değişik yangın ve güvenlik sınıflarına ayrılmaktadır. Yangına ve hırsızlığa dayanıklı yüksek güvenlikli kasalardan, anahtar kasalarına kadar olan çeşitli ürünlere bakmak için doğru yerdesiniz.



İşletmelerinizin, hastahanenizin, devlet dairelerinin, askeri kurumların, konsoloslukların ve bunun gibi birçok bilgi işlem bölünün datalarını koruyan data kasalarımız EN 1143-1, Class 1 standardına göre hırsızlığa karşı tam koruma, EN 1047-1 standardına göre S 120 DIS yangına dayanıklılık sertifikalarına sahiptir. Bu sertifikalar IMP( Institute Of Precision Mechanics) tarafından denetlenmiş ve onaylanmıştır. Kapının toplam kalınlığı 173 mm’dir. VdS-class 1 anahtar kilit ile kapanmaktador (satandardı 2 anahtarlıdır). RAL7035 gri rengine sahiptir.


S 120 DIS, data kasaları için min. 120 dakikalık yangına dayanıklılık sertifikasıdır. Başarı testi 1090 C derecede ve darbe testi 9.15 metrede yapılmıştır.


Ürün ve Hizmetler

data kasa, çelik kasa, para kasaları, yangına dayanıklı çelik kasa, depreme karşı dayanıklı para kasaları, çelik kapı, banka kapıları, radyasyon kapıları, ev ve ofis kasaları

#çelik kasa, para kasası #banka kapısı, radyasyon kapısı #ev kasaları,ofis kasaları #elektronik şifreli kasa #yangına dayanıklı kasa


Benzer Firmalar