Anasayfa » Havayolları » Turizm » ANTALYA Havayolları » Doruk Air Uçak Kiralama Servisi

Doruk Air Uçak Kiralama Servisi


B. Onat Cad. No:80 07025

Telefon1: 0-242-311 77 40

Telefon2: 0-532-779 98 55

Fax: 0-242-311 77 39

Web: www.ucakkiralama.biz

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1994
Çalışan Sayısı:28 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Doruk Air, 1994 yılından bu yana Hava Taşımacılığı alanındaki faaliyetlerini başarıyla sürdürmektedir.

Referans listemizde Türkiye ve dünya genelinden önde gelen ve tanınmış bir çok gerçek kişi, kuruluş ve şirketler bulunur.

Doruk Air, İstanbul, Ankara ve Antalya` dan dünya üzerindeki herhangi bir yere özel iş seyahat jetleri ile özel uçak seyahatleri düzenler.

İş seyahatleriniz ve özel gezileriniz için siz filodaki mevcut uçaklardan istediğinizi seçin. Ne zaman uçmak istediğinize karar verin ve bizi arayın.
Havalimanı Yolcu Terminalinde Check-In işlemleriniz, sizin ve bagajlarınızın yolcu salonundan uçağa alınması dahil tüm hizmetler görevlilerimizce kısa sürede gerçekleştirilir.

Uçaklarımızla yapacağınız tüm uçuşunuz boyunca VIP ayrıcalığını yaşayacak, emniyeti ve konforu hissedeceksiniz.

Keyifli bir uçuş esnasında uçağımızın teknik donanımının sağladığı tüm avantajlardan yararlanabilecek ve zengin menumüzdeki nefis yiyecek ve içecekleri tadacaksınız.

Varış Havalimanında da sizin ve bagajlarınızın uçaktan yolcu salonuna bırakılmanız ve Check-Out işlemleriniz için deneyimli görevlilerimizi bulacaksınız.

Fiyatlandirma ; Charter fiyatlandırması genel olarak uçuşunuzla ilgili uçuş saat ücreti, mürettebat ve uçakdaki ikram-eğlence, handling-landing (konma-konaklama ) giderleri, uluslar arası hava sahası geçiş ücretleri gibi maliyetlerini kapsamaktadır.

Uçuş Merkezlerimiz İstanbul, Antalya, Ankara.


Ürün ve Hizmetler


Yurtiçi Yurtdışı Uçak Turlarımız
Yurtiçi Yurtdışı Özel Uçak Turlarımız ; Seyahat Acentalarımızın yerli ve yabancı turistlere yönelik olarak kapalı turist gruplarına hizmet sunmalarına imkan sağlamak üzere Yurtiçi Yurtdışı Uçak Turlarımız başlamıştır. İstanbul, Antalya, Ankara ve İzmir çıkışlı olarak düzenlenmekte olan uçak turlarımız 7-8 yolcu kapasiteli uçaklar ile günü birlik yada bir gece konaklamalı olarak yapılmaktadır. Uçak turlarımızın uçuş destinasyonları Kapadokya, Efes, Kuzey Kıbrıs, Selanik, Girit şeklinde
Havayolu Taşımacılığı,
Hava Kargo Taşımacılığı,
Özel Uçak Kiralama Hizmetleri,
Hava Taksi Hizmetleri,
Özel Charter Uçuşları,
Yurtiçi Yurtdışı Uçak Turları,
Kargo Nakliye Uçağı Kiralama Hizmetleri,

#kiralık uçak #uçak kiralama #özel uçak kiralama #kargo uçağı kiralama #uçak kiralama şirketleri


Benzer Firmalar