Tadilat Dekorasyon 0216 366 3 462


maltepe/istanbul

Telefon1: 02163663462

Telefon2:

Fax:

Web: www.tadilatdekorasyon.gen.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1995
Çalışan Sayısı:15 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:12
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Hayalini kurduğunuz mekanlara bir adım daha yaklaşmanız için firmamız tadilat uygulamaları ve dekorasyon çözümleri ile hizmetinizde. İnsanın içini açan salon ve oturma odası dekorasyonları, evinizdeki kronik sorunları bir kerede kökünden silen komple tadilat uygulamaları ile ev ve iş yerinizi hayallerinize bir adım daha yaklaştırıyoruz.

Tadilat Dekorasyon firmamız her türlü tadilat ve dekorasyon işini yapmaktadır. İşlerinde uzman ustaları ile her türlü tadilat uygulamasını en kaliteli şekilde yapmaktayız.

Tadilat Dekorasyon şirketi olarak aldığımız işleri bitirmeyi taahhüt ettiğimiz sürede müşteriye teslim etmekteyiz. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan Dekorasyon Tadilat şirketimiz tadilat ve dekorasyon yaptığı mekanlarda çevreyi rahatsız etmemeye özen gösterir. Bunlara ek olarak tadilat işleri ve dekorasyon işleri süresince bizden kaynakalanacak sorunları ücretsiz olarak çözüyoruz.

Ücretsiz keşif isteğinde bulunmak için hemen bizi arayın.


Ürün ve Hizmetler


Tadilat 0216 366 0 462
Tadilat Dekorasyon şirketi tadilat işleri hizmeti vermektedir. Bu hizmetimizde Komple ev tadilatı, ofis tadilatı, mutfak tadilatı, bonya tadilatı, daire tadilatı, iş yeri tadilatı ve dükkan tadilatı başta olmak üzere elektrik tasisatı projelendirme ve yenileme, su tesisatı projelendirme ve yenileme, asma tavan sistemleri, boya badana, alçıpan uygulama, alçı uygulama ve diğer tadilat seçenekelerini titizlikle uygulamaktayız.
Tadilat Dekorasyon olarak tadilat ve dekorasyon işlerinin her kaleminde hizmet vermekteyiz.Aşağıda tadilat ve dekorasyon alanında iş yaptığımız bazı alanlar listelenmiştir:Ev DekorasyonuKomple TadilatOfis TadilatıEv TadilatıTadilat İşleriMutfak DekorasyonuBanyo DekorasyonuVilla TadilatıAnahtar Teslim TadilatOda DekorasyonDaire Tadilatıİç DekorasyonElektrik TesisatıBanyo TadilatıSalon DekorasyonuKomple Ev TadilatıDuvar DekorasyonElektrik Tesisatı ProjesiTemiz Su TesisatıApartman Merdiven Boşluğu Boyama İşleriVilla DekorasyonuEv Elektrik TesisatıParke uygulamaSu TesisatıBoyacıLaminant UygulamaBoya Uygulama ÇAtı AktarmaAlçı Uygulamaİç Mimamari HizmetleriAlçı DekorasyonPlastik Boya UygulamaAlçıİç Mimamari ve DekorasyonTavan KartonpiyerAlçı AlçıpanSaten Boya UygulamaKartonpiyerAlçı BoyaÜcretsiz keşif hizmetimiz mevcuttur. Keşif isteğinde bulunmak için bizi arayın.

#Dekorasyon #Tadilat #Ev Tadilatı #Ev Dekorasyonu #Mutfak Dekorasyonu


Benzer Firmalar