Anasayfa » Genel Makine Sanayii » Makine sanayi » İSTANBUL Genel Makine Sanayii » doğuş makine çay ocağı kazanları

doğuş makine çay ocağı kazanları


topcular apek bilge iş merkezi

Telefon1: 2125015502

Telefon2: 2125010175

Fax:

Web: www.doguskazan.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2003
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:4
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Doğuş Kazan 2003 yılında Samsun Organize Sanayi`de temellerini atmıştır. İstanbul`da bir firmadan gelen ortaklık teklifi doğrultusunda firma faliyetlerini durdurup ortak bir iş yapmış ve 2010 yılında bu ortaklık sona ermiştir. Doğuş Kazan yeniden sektöre girmek ve çay kazanı sektöründe aranılan kalite ve estetik görünüme sahip çay kazanlarının üretimi, AR-GE çalışmaları ve pazarlama konusunda faaliyet göstermeye karar vermiştir. Rami Apek Bilge İş Merkezinde AR-GE ve üretim işlemleri Mart 2010 tarihi itibari ile başlamıştır. Firma sahibi sektöründe yakından tanıdığı Ömer AKBULUT`tur. Ömer AKBULUT çay kazanı geliştirme konusunda kendini çalıştığı firmalarla ispatlamış bir kişidir ve tasarladığı bütün ürünler şuan piyasadadır.

Doğuş Kazan bünyesinde firmanızın istediği model ve özellikte çay kazanı üretimi yaptırabilirsiniz. Buda sektöre getirilmiş bir yeniliktir. Siz nasıl isterseniz öyle üretiyoruz.


Ürün ve Hizmetler

otomatik çay demleme makinesi, çay kazanı, çay ocağı kazanı, otomatik çay makinesi, otomatik kazan, dijital, dijital çay kazanı, dijital çay makinesi, elektrikli, doğalgazlı çay kazanı, çay ocağı yedeği, yedek, çay kazanı yedeği, tombak, tombak çay kazanı, semaver, tse çay kazanı, tse çay ocağı, iso çay kazanı, programlı çay kazanı, izolasyonlu çay kazanı, tea water boiler, sıcak su kazanı, tea hotwater boiler, porselen demlik, tea boiler, tea hot water dispens, otomatik şamandralı çay kazanı, çayomat, çayset, naturel gas tea water boiler, electric tea water boiler, water boiler, water bıiler, water dispens, demlik, çaydanlık

#çay kazanı #çay kazanları #çay makinesi #çay demliği #


Benzer Firmalar