pegem


istanbul cd 26/10 ulus ankara

Telefon1: 03123105200

Telefon2:

Fax: 03123105225

Web: www.tiponaybelgesi.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2004
Çalışan Sayısı:8 (Yönetici:3 | Memur:5 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:var

2003 yılında genç, bilgili ve girişimci bir kadroyla sektörde yerini almış ve yaptığı işlerle kısa zamanda güçlü referanslara sahip olmuştur.

Firma olarak politikamız hizmet verdiğimiz sektörde hızlı güvenillir ve uygun fiyatlarla sanayiciyi desteklemek olup amaç sadece para kazanmak olmamış, firmaların gelişmesi ve pazar paylarının yükselesi için profesyonel bir çalışma ile beraber omuz omuza çalışmak olmuştur, işin içeriğine göre gereksinimlerini bilen ve buna göre işveren firmayı aydınlatarak işlerin koordineli bir şekilde yürümesini sağlayan, işlemlerin daha hızlı, güvenilir, amaçlara uygun bir şekilde sonuçlandıran ayrıca işveren firmaların güvenini kazanmayı ilke edinmiştir.

Unutulmamalıdır ki firmanızı ilgilendiren belgelerin alınması sizin kalitenizi ve gücünüzü aynı zamanda hızınızı artıracaktır.

Daha önce bu belgeleri almış olan firmalar bunun yararını görmüşler ve kısa zamanda belge almayan firmalardan iş ve kalite olarak öne geçmişlerdir.

Geçen senelerle tecrübe ve birikimlerimizle sektördeki firmalara daha iyi hizmet ve kaliteli, güvenillir bir hizmet vermekte olup sektördeki firmaları Güven, Kalite, Hız, Uygun Fiyat, Güvencesi vererek daha profesyonel bir anlayışla 2011 de ve gelecekte de sizlerle beraber olmayı hedeflemektedir.
İbrahim Murat Topçu


Ürün ve Hizmetler


tip onay
AT Tip Onay Belgesi Değerli Müşterimiz Size Daha Kaliteli ve Hızlı Hizmet Sunmak Amacı ile Alttaki Bilgiler Sizin Almak İstediğiniz Belgelere Yönlendirecektir Tip Onay Kendi içinde farklı alanlara dağılır size kısa bir bilgi olarak; Bu başlıklar halinde 3 kısma ayıra biliriz ayrıntılı bilgi için lütfen başlıklara bakınız, Linkler sizi yönlendirecektir. 1- Römork Tip onay (Yarı Römork Tam Römork Merkezi Dingili Römork) a- Yarı Römork Tip Onay Belgesi b- Tam Römork Tip Onay Belgesi

#tip onay #araç proje, Arac Proje #Okul taşıtı #belge #test


Benzer Firmalar