alsa inşaat a.ş


fatih cad 29/11 yalova

Telefon1: 2268121969

Telefon2:

Fax: 2268110887

Web: www.alsainsaat.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1982
Çalışan Sayısı:20 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

ALSA Nak. İnş. Ltd. Şti.`nin temel hedefi en yüksek düzeyde koşulsuz müşteri memnuniyetidir.

Üstlenmiş olduğumuz ihaleli ve özel inşaat işlerinde; kaliteli, sağlıklı, projeye tam uyumlu ve kusursuz imalât yapmak, modern yapılar üretmek,çevreyi korumak temel ilkemizdir.

İnşaat politikamız, öncelikli olarak sağlıksız yapılaşma olmayıp, çevreyi korumak, yeşil ile yapıları bir arada bütünleştirmeyi sağlamak, deprem veya diğer doğal afetlere karşı, gerek proje bazında gerekse imalât aşamasında en üst düzeyde gerekli bütün önlemleri almayı görev edinmektir.

İmalat ve inşaat çalışmaları sırasında; can güvenliği ve çalışan işçilerin sağlığı, her aşamada iş ve işçi güvenliği ve emniyeti, çevreye ve insan sağlığına zarar vermemek temel hedefimizdir.

Konusunda en yüksek seviyeye ulaşmak için tüm kadromuz ile birlikte her aşamada beraber çalışmak,sürekli gelişmek ve gelişmeleri takip etmek kalite politikamızdır.


Ürün ve Hizmetler


maden
ALSA Nak. İnş. Ltd. Şti.`nin temel hedefi en yüksek düzeyde koşulsuz müşteri memnuniyetidir. Üstlenmiş olduğumuz ihaleli ve özel inşaat işlerinde; kaliteli, sağlıklı, projeye tam uyumlu ve kusursuz imalât yapmak, modern yapılar üretmek,çevreyi korumak temel ilkemizdir. İnşaat politikamız, öncelikli olarak sağlıksız yapılaşma olmayıp, çevreyi korumak, yeşil ile yapıları bir arada bütünleştirmeyi sağlamak, deprem veya diğer doğal afetlere karşı, gerek proje bazında gerekse imalât aşamasında
maden, taahüd, nakliye, hafriyat, asfalt, beton

#maden #taahhüd #yo yapım #makine #mühendis


Benzer Firmalar