İzmir ilaçlama Ltd. Şti


9 eylül mah. 354 sk. no:15 / 2 Gaziemir / İZMİR

Telefon1: 02324448818

Telefon2:

Fax: 02324448818

Web: www.izmirilaclama.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1990
Çalışan Sayısı:69 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

İzmir ilaçlama şirketi böcek ilaçlama ve fare ilaçlama uygulamalarını insan ve çevre sağlığını korumak adına İzmir genelinde bulunan şubeleri ile profesyonelce sağlamaktadır. Birçok hastalığın habercisi olan haşere ve kemirgenler bünyelerinde taşıdıkları mikropları ile insanların yaşam ve çalışma alanlarına girer ve ortama yumurta ve mikroplarını bırakarak hastalık bulaştırırlar. Bu nedenle insan ve çevre sağlığını korumak amacı ile Sağlık Bakanlığı ve ilgili kurumlar tarafından yetkilendirilmiş firmalar ilaçlama konusunda hizmetler vermekte ve zamanla ilaçlama sektörü büyük bir sektör haline gelmiştir.

İzmir ilinde böcek ilaçlama sektörünün lider şirketlerinden biri olan İzmir ilaçlama şirketi Sağlık Bakanlığı çalışma ruhsatına sahip yasal bir ilaçlama şirketidir. Günün her saati araçlı servisleri ile İzmir?in tüm ilçelerinde ilaçlama uygulamaları yapan İzmir ilaçlama, ziraat mühendisleri tarafından hazırlanan özel ilaçları ve ilaçlama konusunda eğitimli personeli ile insanları ev ve yaşam alanlarında rahatsız eden haşerelere karşı korumaktadır.

Diğer yandan ilaçlama sektörünün büyük bir sektör haline gelmesiyle birlikte insanların mağduriyetlerinden faydalanmak isteyen bazı korsan ilaçlamacılar insan sağlığına zararı olan ilaçlar ile beraber ucuz ilaçlama fiyatlarıyla insanların gözlerini boyayarak illegal ilaçlamalar yapmaktadır. Bu nedenle ilaçlama hizmeti alacağınız ilaçlama şirketi hakkında detaylı araştırma yapmalı, şirketin sağlık bakanlığı çalışma ruhsatına sahip olup olmadığına dikkat edilmelidir.

İzmir ilaçlama şirketi ucuz ilaçlama fiyatları ile garantili ve güvenilir ilaçlama hizmetlerini tüm açık ve kapalı alanlarda, tüm haşere ve kemirgen türlerine karşı sağlamaktadır. İzmir ilaçlama şirketi böcek ilaçlama uygulamaları sonrası müşterilerine gerekli yasal belgelerinden bir örnek bırakmaktadır. İzmir?in tüm ilçelerinde bulunan ilaçlama şubelerimiz ile tüm semtlere aynı fiyat garantisi ile hizmet vermekteyiz.


Ürün ve Hizmetler


Böcek ilaçlama
İzmir ilaçlama şirketi böcek ilaçlama ve fare ilaçlama uygulamalarını insan ve çevre sağlığını korumak adına İzmir genelinde bulunan şubeleri ile profesyonelce sağlamaktadır. Birçok hastalığın habercisi olan haşere ve kemirgenler bünyelerinde taşıdıkları mikropları ile insanların yaşam ve çalışma alanlarına girer ve ortama yumurta ve mikroplarını bırakarak hastalık bulaştırırlar. Bu nedenle insan ve çevre sağlığını korumak amacı ile Sağlık Bakanlığı ve ilgili kurumlar tarafından yetkilendirilmiş
ilaçlama, böcek ilaçlama, haşere ilaçlama, kemirgen ilaçlama, izmir ilaçlama, hamam böceği ilaçlama, izmir ilaçlama şirketleri

#ilaçlama # # # #


Benzer Firmalar