IsoVoLL


Acıbadem Cd. 214/11 Acıbadem/Üsküdar/İSTANBUL

Telefon1: 2163400888

Telefon2:

Fax: 2163400836

Web: www.gmygroup.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2011
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

IsoVoLL Bina Yalıtım Sıvası Genel Özellikleri
Yüksek ısı izolasyonu ( λ=0.038 W/Mk) Şok ısı değişimlerinden etkilenmez. Uçaklarda kullanılan teknolojiyi örnek gösterebiliriz. Uçağın ekvator ‘a yakın ülkelerde +50 derece olan hava sıcaklığı, yükselmeye başladığına -50 derecelere kadar düşer. 100 derecelik bu ani ısı değişimine dayanabilen teknoloji IsoVoLL yalıtım teknolojisine çok yakın bir teknolojidir. IsoVoLL, binayı ısı köprüleri olmaksızın korur, çok daha uzun ömürlüdür. Binanın hem betonarme yapısını vhem de demir aksamını korur gözetrir. Zaman içerisinde ısı iletkenlik değeri değişim göstermez. Kullanım ömrü boyunca tüm değerler sabit kalır.
Termal stabilite; Duvarlarınızda olan bakteri oluşumunu tmamen önler. Hijyenik ortamlar sağlar. Kimyasal etkenlere (Sanayi bölgesi-Ağır Metaller- Toz vb.) ve kimyasal ortamlarda kimyasal etkileşime girmez.
Çökme veya şişme yapmaz Yüksek adrenans sağlar. Uygulandığı tüm yüzeylerde yüksek yapışma kaabileyti ile yapının bir parçası haline gelir. Yüksek sarsıntılarda dahi çatlamaz. Çökme ve dökülme yapmaz.. İstenilen kalınlıkta uygulanabilir.
.
Yüksek mukavenet Mekanıik , Kimyasal, Dıştan gelen darbelere ve çökmelere karşı, elastiki yapısı ile mükemmel uyum sağlar.
Yüksek Su İzolasyonu Sağlar ; Depremde binaların yıkılma nedeni sadece eksik malzeme kullanımından kaynaklanmamaktadır.

Depremde binaların yıkılma nedenlerinden biri de su yalıtımı ve su izolasyonu olmayan yapıların taşıyıcı kısımlarının suya maruz kalarak zayıflamasıdır.

Yanmazlık derecesi A-1 sınıfıdır ; 1000 derecelik sıcaklıkta ve alevlenmede 2 saat yangına dayanabilir. Tutuşme eğiliğimi göstermez. ve Zehirli gazlar çıkarmaz.

Rijit elastikiyet; 1 ile 2. kat arasında file olduğundan ve özel hammadde ve yüksek teknoloji formülasyonundan dolayı olası bir sorunde bile duvardan dökülme yapmaz.

Hijyenik (Mikrop v.b barındırmaz); Antibakteriyal yapısı ile Duvarlarda zamanla oluşan bakteri oluşumunu tmamen önler. Hijyenik ortamlar sağlar. Nem ve küf oluşumuna kesin çözümdür. Rahat, sağlıklı ve keyifli bir yaşam alanı suner. Astım gibi rahatsızlıklar için önemli avantajlar ve faydalar sağlar. Ağır metaller içermez.

Kolay temizlenebilme ve Mastarlı uygulanabilme avantajları sunar. Brüt beton, gaz beton, tuğla veya sıva gibi, yüzey ayırmaksızın her yüzeye uygulanabilir.

Tiksotropik yapı; Uygulama esnasında daha kıvamlı hale gelmesi için İçerisine kum-çakıl-çimento vb ekstra malzeme katılmaz.

Kullanıma hazırdır ; Hazır harç halindedir. Herhangi bir sıvı ve su katılmaksızın, kabından çıkarıldığı gibi 5 dakikalık karıştırmadan sonra yüzeye uygulanır.


Ürün ve Hizmetler


IsoVoLL
IsoVoLL Bina Yalıtım Sıvası Genel Özellikleri Yüksek ısı izolasyonu ( λ=0.038 W/Mk) Şok ısı değişimlerinden etkilenmez. Uçaklarda kullanılan teknolojiyi örnek gösterebiliriz. Uçağın ekvator ‘a yakın ülkelerde +50 derece olan hava sıcaklığı, yükselmeye başladığına -50 derecelere kadar düşer. 100 derecelik bu ani ısı değişimine dayanabilen teknoloji IsoVoLL yalıtım teknolojisine çok yakın bir teknolojidir. IsoVoLL, binayı ısı köprüleri olmaksızın korur, çok daha uzun ömürlüdür. Binanın he
Klasik ticari ürünlerin yerine IsoVoLL kesin ve kalıcı çözümleri müşterilerine sunarak, koruma ve estetikte devrim yaratacak, kolay uygulanabilir, ekonomik ve kaliteli ürünleri siz değerli müşterilerimize sunmayı hedef edinmiştir. Bu gaye ile ar-ge çalışmalarını Kosgeb ve Yıldız Teknik Üniversitesi laboratuarlarında sürekli yenilemektedir.

#yalıtım #izolasyon # # #


Benzer Firmalar

  • Aksan Yalitim Malz
    ısı yalıtım, su yalıtımı, mekanik tesisat yalıtımı, ç..

  • Biomeksan
    Dış Cephe Isı Yalıtım Ürünleri : EPS, XPS, TAŞ YÜN..

  • Aden Insaat
    Firmamız mantolama, ısı yalıtım, dış cephe kaplama, i..

  • Kutlugun Izolasyon
    PVC kiremit altı izolasyon Pvc Esaslı Çatı Yalıtı..