Anasayfa » Danışmanlık Hizmetleri » Kurum ve Kuruluşlar, Eğitim » KAYSERİ Danışmanlık Hizmetleri » Yavuzlar Madencilik-İnşaat-Mühendislik Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti.

Yavuzlar Madencilik-İnşaat-Mühendislik Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti.


İnönü Bulvarı Yavuz İş Merkezi Kat:7 No:705 Düvenönü/KAYSERİ

Telefon1: (0352) 320 44 11

Telefon2:

Fax: (0352) 320 44 00

Web: www.akaryakitlpgruhsati.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1989
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Firmamız 1989 yılında kurulmuştur.1995 yılından itibaren akaryakıt ve LPG sektöründe faliyet göstermektedir.Firmamızın kuruluş amacı akaryakıt ve LPG söktörünün içerisinde bulunan sorunları çözmek, akaryakıt LPG ruhsatlandırma ve lisans süresince istasyon sahibinin tüm işlerini halletmektir. Akaryakıt ve LPG ikmal istasyonu kurmak isteyenler,kurulmuş veya kurulacak istasyonları almak,satmak,kiralamak isteyenler bize müracaat edebilirler.Akaryakıt istasyonu olup LPG ilave etmek istiyorsanız doğru adrestesiniz.İhtilaflı(davalı) Akaryakıt ve LPG ikmal istasyonlarınızın hukuki işlemlerini çözmekteyiz.
Firmamız ayrıca sistem belgelendirme ve standart belgelendirme hizmetleri vermektedir.Sistem belgelendirme hizmetlerimiz:Iso kalite yönetim sistemleri,ohsas 18001,haccp,gmp,brc,as 9100.Standart belgelendirme hizmetlerimiz: TSE ( Türk Standartları Uygunluk Belgesi ), TSEK ( Kalite Uygunluk Belgesi, Hizmet Yeri Yeterlilik Belgesi, CE Belgesi.
Araç tadilat projeleri,kalorifer ve sıhhi tesisat projeleri çiziyoruz.Kapasite raporu hazırlıyoruz.


Ürün ve Hizmetler

Kayseri Akaryakıt ve lpg istasyonları ruhsatı, , akaryakıt ve lpg istasyonu kurmak istiyorum, anahtar teslimi akaryakıt ve lpg istasyon kurulumu, İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsatları, , Kilometre Tahdidinden Muaf Olunacak Haller, iki akaryakıt ve /veya LPG istasyonu arasında ki mesafe, , Asgari Mesafe Tespit Tutanağı, LPG sorumlu müdür, TSE, TSEK, Hizmet Yeri Yeterlilik Belgesi, CE Belgesi, ISO KALİTE YÖNETİM SİSTEMLERİ, KAYSERİ ARAÇ TADİLAT PROJELERİ, kapasite raporu

#akaryakıt lpg #ce belgesi #a.tadilat projesi #ıso belgesi #tse


Benzer Firmalar