Anasayfa » İlaç sanayi » Kimya ve Yan Sanayi » ERZURUM İlaç sanayi » BETİS HAŞERE İLAÇLAMA SERVİSİ

BETİS HAŞERE İLAÇLAMA SERVİSİ


CUMHURİYET CAD. KIZILAY İŞ MERKEZİ KAT 4 NO 5 ERZURUM

Telefon1: 0 442 233 73 96

Telefon2:

Fax: 0442 233 72 09

Web: www.betisshop.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1994
Çalışan Sayısı:6 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Firmamız, 1994 yılından buyana Ülkemizde gelişmekte olan çevre sağlığı bilincine eğitim çalışmaları, bilimsel projeler ve kaliteli ürünlerle katkıda bulunan ve Çevre Sağlığı Haşere Kontrol alanında Proje Geliştirme, Ürün Tedariği, Teorik ve Saha Eğitimleri üzerine Erzurum ve Türkiye `de profosyonel hizmet sunmakta olan BETİS GENEL İLAÇLAMA Türkiye Genelinde çalışmalarını sürdürmektedir.

Kemirgen, yürüyen ve uçan haşerelerle mücadele konusunda Türkiyede lideri 10 firmanın arasında olup sağladığı olanaklarla Firmamız, problemlere etkili, sistematik teknik çözümler üreterek kamu ve özel sektörde kısa sürede başarısını kanıtlamıştır.


Ürün ve Hizmetler


haşere ilaçlama
İLAÇLAMA HİZMETİ VERDİĞİMİZ ALANLAR : ANAKTAR KELİMLER BETİS İLAÇLAMA inşaat ve şantiye ilaçlama, çevre ilaçlama, kene ilaçlama, fare ilaçlama, sinek ilaçlama, böcek ilaçlama, market ilaçlama Ev ilaçlaması,iş yeri ilaçlama,okul ilaçlama ,fumigasyon, fırın ilaçlama,bina ilaçlama,otel ilaçlama,fabrika ilaçlama,tesis ilaçlaması,borum ve çatı ilaçlama,bar ilaçlama, Bahçe ilaçlama disko ilaçlama,hastane ilaçlama,pastane ilaçlama,vakıf ilaçlama,şirket ilaçlaması ilaçlama,hizmet sektörlerinin ila
ERZURUM İLAÇLAMA VE TEMİZLİK
Basit sanılan ilaçlama olayına yeni kalıcı çözümler sunan şirketimiz her türlü haşereyle savaşta size dünya kalitesinde ilaçlarla hizmet veriyor. İlaçlarımız kesinlikle kokusuz olup insanlara zararı olmayan ürünlerdir. Şirketimiz büyükten küçüğe tüm işletme ve kurumlara hizmet vermektedir. Aynı zamanda evlere de ilçlama yapılmaktadır. şirket bünyesinde temizlik hizmetlerimizde bulunmaktadır bu servisimizde büyükten küçüğe tüm şirket, kurum ve kuruluşlara hizmet vermektedir.
inşaat ve şantiye ilaçlama, çevre ilaçlama, kene ilaçlama, fare ilaçlama, sinek ilaçlama, böcek ilaçlama, market ilaçlamaEv ilaçlaması, iş yeri ilaçlama, okul ilaçlama , fumigasyon, fırın ilaçlama, bina ilaçlama, otel ilaçlama, fabrika ilaçlama, tesis ilaçlaması, borum ve çatı ilaçlama, bar ilaçlama, Bahçe ilaçlama disko ilaçlama, hastane ilaçlama, pastane ilaçlama, vakıf ilaçlama, şirket ilaçlaması ilaçlama, hizmet sektörlerinin ilaçlama, servis otobüsü ilaçlama, düğün salonu ilaçlama, villa ilaçlama, köşk ilaçlama, ofis ilaçlama, market ilaçlaması, mağaza ilaçlama, arazi ilaçlama, gıda yeri ilaçlaması, gemi ilaçlama, uçak ilaçlama, açık ve kapalı her alanda ilaçlama ve kemirgen hizmeti vermekteyiz hamam böceği ilaçlama, kalorifer böceği ilaçlama, pire, akrep ilaçlama, örümcek ilaçlama, tahta kurusu ilaçlama, sivri sinek ilaçlama, karınca ilaçlama, tahta kurdu ilaçlama, tahta biti ilaçlama, toz piresi ilaçlama, arı ilaçlama, kara Fatma ilaçlama, gümüş böceği ilaçlama, kırk ayak ilaçlama, kertenkele ilaçlama, tesbih böceği ilaçlama, kuş biti ilaçlama, yaban arısı ilaçlama, güve ilaçlama, oryantal hamam böceği ilaçlama, amerikan hamam böcekleri ilaçlama, ve kemirgen çeşitleri ev faresi ilaçlama, lağım faresi ilaçlama, çatı faresi ilaçlama. ilaçlama şirketi olarak her tür haşere ve fare sorununuza en ekonomik şekilde son veriyoruz

#İLAÇLAMA HİZMETİ VERDİĞİMİZ ALANLAR : ANAKTAR KEL #ev ilaçlama #restoran ilaçlama # #


Benzer Firmalar