zeki evden eve nakliyat


NİŞANTAŞI MAH RAUF DENKTAŞ CAD EFES SİT A BLOK 9/E SELÇUKLU/KONYA

Telefon1: 03322361131

Telefon2: 05373080303-05547926666

Fax: 03322352911

Web: www.zekievdeneve.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1997
Çalışan Sayısı:18 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:18
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Asansörlü evden eve nakliyatın birçok avantajı vardır bunlar; nakliyat sırasında bina içersin de oluşacak bütün hasarlar ortadan kalkar. Yüksek katlı binalarda katları inip çıkmak sırasında oluşacak zaman kayıplar ortadan kalkar. Eşyalarınızda oluşacak hasarlar ortadan kalkar. Nakliyat yapılan binanın sakinlerini rahatsızlık duymazlar. Küçük kapılar, bina içi koridorlar nakliyatta sıkıntı yaratmaz. Evden eve nakliyat yapılırken teknolojinin sağladığı kolaylıklardan biridir asansör ile evden eve nakliyat.
Evden eve nakliyatta son yıllarda teknolojinin de desteği ile işin ağırlığın hafifletecek, zamandan kazandıracak, eşyaya ve binaya en az seviyede hasar vermek için geliştirilen yeni sistemlerden birisidir asansör ile evden eve nakliyat. Asansör ile nakliyatın maalesef gerçekleşmediği durumlar vardır. Çarpık kentleşme sonucu binanın önüne asansör sistemini kuracak yer olmaması, bir diğer engelde asansör ile taşımacılık yapılacak pencere ya da kapının eşyaların geçmesi için yeterli boyutunun olmamasıdır.not_11 ve 20. kata kadra çıkan asansörlerimiz mevcuttur.


Ürün ve Hizmetler


nakliyat asansörü
Zeki Konya evden eve taşımacılık olarak, Türkiye’nin tüm illerine ev eşyası taşıma hizmetini, kapalı çelik kasa araçlarımızla sunmaktayız. Eşyalarınızın zarar görmemesi için balonlu naylonlarla paketleyerek, araçlarımıza yüklerken, bir sıra yükleme yaptıktan sonra, emniyet kuşakları ile sabitleme yapıyor sonra ikinci sıra yükleme yapılıyor. Böylece vaat ettiğimiz % 100 kaliteli hizmetten taviz vermeden sorumluluğumuzu yerine getiriyoruz. “Evden eve nakliyat fiyatları ne seviyelerdedir” Muhtem
4 adet çelikkasalı 10 teker büyük araç ve (2) tane teleskollu (1) tanede kurmalı asansörümüz bulunmaktadır.20 kata kadar asansörlerimiz hizmet vermektedir.

#zeki evdeneve #EVDENEVE İLDEN İLE #ev taşımacılık #konya zeki #ASANSÖRLÜ evdeneve zeki


Benzer Firmalar