Medikal ayak bakımı


Capitol Alışveriş Merkezi Kat:-2 (2. Otopark Katı - P2)

Telefon1: 0216 6517235

Telefon2:

Fax: 0216 6517238

Web: www.medikalayakbakimi.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2003
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Dr. Healthy Mağazasında Özel Ayak Bakımı


EL VE AYAKLARA ÖZEL BAKIM

Dr.Healthy Sağlıklı Yaşam Alışverişi Mağazamız’ da modern ve teknolojik cihazlarla yapılan uygulamalarımız da, el ve ayak bakımı için farklı programlar bulunmaktadır.

Bütün gün ayakkabı içinde kalan,yıpranan ayakların yanı sıra, çeşitli hastalıkların olumsuz etkileriyle yıpranan ayaklara uygulanan özel iyileştirici bakımlar arasında şunlar yer almaktadır.

DİYABET HASTALARIMIZIN AYAKLARINA UYGULANAN ÖZEL BAKIMLAR

Diyabetli hastalarımıza yapılan bakımlar diğer ayak bakımlarına nazaran daha fazla dikkat gerektirmektedir. Çünkü ayakta ortaya çıkan en ufak sorunlar ya da belirtiler dikkate alınmadığı taktirde ileride daha büyük sağlık sorunlarına dönüşebilmektedir. Diyabetli hastalarımızın ayaklarında dolaşım bozukluğundan kaynaklanan his kaybı (acı hissetmeme),cilt incelmesi ve hassaslaşması gibi durumlar nedeniyle bakımı yapılan ayağa makas, pens vb. kesici aletler yerine özel cihazlar ve cildi besleyen özel ayak bakım ürünleri ile ayağa işlem yapılmaktadır.

BATIK BANTLARIYLA TÜM BATIKLARA SON

Medikal Tırnak Düzeltme Sistemi

Cerrahi müdahale ya da acılı tedavi yöntemlerine gerek kalmadan tırnak batıklarına kesin çözüm!.

Hoş ve zarif görünümlü tırnakların en büyük kabusu tırnak batığının tedavisi için geliştirilen B/S Bantları sayesinde artık acıya, sıkıntıya ve ayakkabı kısıtlamasına son!. Alman Podiatrist Bernal STOLZ ‘un buluşu olan B/S Bandı, ayakkabı içinde rahatsızlık vermez, kullanım rahatlığı sağlar, şeffaf görüntüsü sayesinde estetik olduğu gibi üzerine oje bile sürülebilmektedir.

Bu sorunun şimdiye kadar tedavisinde, batan kısmı kesmek, tırnak altında pamukla tampon yapmak ya da daha ileri vakalarda tırnağın çekilmesi gibi cerrahi müdahalelere kadar varan yöntemler uygulanmaktaydı.

B/S Bant, yassı sentetikten imal edilmiştir. Tırnak yüzeyinin tamamına uygulanabilen düz bir yay şeklindedir. B/S Bantları tırnak batıklarının neredeyse tüm türlerine cevap verebilmektedir.

Özellikler kısmi tırnak çekilmeleri, tırnak eti ve tırnak deformasyonları, tırnak altı nasırlaşma vakaları ve iltihaplı batık tırnak vakalarında da anında müdahale imkanı sağlamaktadır.Özellikle diyabetliler için uygun olup doktorlar tarafından da önerilmektedir.

NASIR VE SERTLEŞMİŞ DOKULAR

Nasırın neden olduğu baskı tespit edilmektedir. Kalınlaşmış nasır tabakaları çok fazla acı hissine sebep olmaktadır. Bu gibi durumları düzeltmek için ilk önce fazlalık olan nasırlaşmış tabakalar dikkatlice alınmakta ve basınç azaltılmaktadır. Ardından nasır tabakaları cihazımız ile acı vermeden temizlenirken, baskının oluştuğu bölge korunmaya alınmakta ve nasırın tekrar oluşması engellenmektedir.

TIRNAK MANTARI ÖZEL UYGULAMASI
Tırnak mantarı tedavisinde artık Türkiye ‘de de ilaç dışı bir tedavi var ;Lazer tedavisi. Ayak tırnağı tedavisinde hastaların yaşam kalitesini arttıracak bir alternatif sunuyor. Lazer tedavisi ABD ’de 2008 yılından itibaren güvenle kullanılmaya başladığı


Ürün ve Hizmetler

ayak bakımı, bs bantları, batık tırnak, diyabetik ayak bakımı, tırnak mantarı lazer tedavisi

#ayak bakımı #tırnak mantarı #batık tırnak #nasır #


Benzer Firmalar