Anasayfa » Işık ve Ses Sistemleri » Fuar » ANKARA Işık ve Ses Sistemleri » MHM Reklam Tabela Tanıtım Hizmetleri

MHM Reklam Tabela Tanıtım Hizmetleri


Kazım Karabekir Cad. Özer iş hanı ( ASKİ binası karşısı BP petrol yanı) 31/70 Ulus/ANKARA

Telefon1: 03123414422

Telefon2: 03123414422

Fax: 03123414422

Web: www.tabelatasarim.net

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:3
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Firmamız MHM REKLAM Kaliteli üretim anlayışı ve sürekliliğin devamı ilkesi ile 15 yıllık imalat ve montaj tecrübesi ile, Reklam sektöründeki yeniliklere ve gelişen teknolojiye adapte olarak sektöründeki yerini almıştır.

Müşteri memnuniyetini ön planda tutup en üstün kaliteyi, en uygun fiyatla ve zamanında teslim etmeyi ilke edinen MHM REKLAM , müşterilerinin kendisine yüklediği sorumluluğun bilincindedir.

Zaman geçtikçe değişen teknoloji ve teknikler sayesinde artık isteklerinize daha hızlı ve ekonomik çözümler üretmek mümkün. Biz ekip olarak, her şirkete kurumsal kimiğine uygun ve vizyonunu en iyi şekilde ifade edebilen görsel projeler yaratmaktayız.Bu projeleri oluştururken müşterilerimize en kaliteli ve en hesaplı çözümleri, en kısa sürede sunmayı ilke edindik.


Ürün ve Hizmetler

Işıklı Tabela, Işıksız Tabela Sistemleri, Led Tabela, Kutu Harf, Totem Tabela, Alüminyum Dekupe, Led Aydınlatma, Kartvizit, Katalog, Kaşe, Tabela , totem , tabela, ledli pano, ledli reklam panosu , afiş , branda , vinly germe , bina giydirme , cephe kaplama , araç giydirme , cam ve araç yazıları , yönlendirme levhaları , tabela ankara , tabela fiyatları , led tabela ankara, reklam ankara ,

#ışıklı tabela #led tabela #totem tabela #germe tabela #alüminyum tabela


Benzer Firmalar