TYREX GROUP


BARBAROS BULVARI KONAK APARTMANI 62/12 BALMUMCU BEŞİKTAŞ

Telefon1: 0212 274 00 40

Telefon2:

Fax: 0212 275 36 73

Web: www.tyrexgroup.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Tyrex Group Kurulduğu 2008 yılından bu yana 15 yıllık Tyrex Global Trade Inc firmasının, nitelikli iş gücü, mevcut dış ilişkileri sayesinde ilgilendiği ticaret alanlarını geliştirmiş ve Dünya ve Türkiye genelinde ekonomik, siyasi ve sosyal konjonktürde yaşanan hareketli gelişmeler devam ederken, itibarlı, güvenilir, saygın ve girişimci şirketler arasında yer alma vizyonuyla faaliyet ve hizmetlerini sürdüren Tyrex Group orta ve uzun vadeli stratejik hedeflere odaklanmıştır


Ürün ve Hizmetler

sürdüren Tyrex Group orta ve uzun vadeli stratejik hedeflere odaklanmıştır

Tyrex Group Uluslararası pazarlarda iş geliştirme misyonunu geliştirmiştir. Tyrex Group şirketleri ürünlerinin yanı sıra yurt içindeki pek çok üreticinin ürünlerini dünya pazarlarıyla buluşturmaktadır. Amerikadan sonra Türkiye Vietnam, Ukrayna Birleşik Arap Emirliklerinde açtığı ofislerle, temel ham madde ihtiyaçları ile ilgili ithalatların yanında, Transit ticaret ile Dünya pazarlarındaki üreticilere uygun şartlarda ham madde tedariği de sağlanmaktadır.

Tyrex Group Dış ticaret stratejisi çerçevesinde yeni iş kollarında faaliyete başlamış, dış ticaretteki başarısını bu yeni iş kollarındada devam ettirmek için yoğun bir çalışma içerisindedir.

#ithalat #ihracat # # #


Benzer Firmalar