Demir İnşaat Taahüt ve Dekorasyon


çoban çeşme mah. mavi ay sk no 2

Telefon1: 05324344358

Telefon2:

Fax: 05324344358

Web: www.demirins.net

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1984
Çalışan Sayısı:125 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:


1984 yılında kurulmuş olup 1992 yılına kadar Kardeşler Dekorasyon adı altında hizmet veren ve 1992 yılından sonra bünyesinde isim değişikliği yaparak Demir İnşaat Taahhüt ve Dekorasyon olarak hizmet vermeye devam ediyor.



Tecrübeli kadrosu ve kaliteli işçiliği ile günümüzde inşaat sektöründe lider firmalar arasında yerini bulmuştur.

İç ve dış dekorasyon : Her türlü boya , Alçı sıva , Laminant ,Parke , Fayans ve mutfak dolabı, su ve elektrik tasisatları.Dış cehpe kaplama , montolama, çatı onarım işleri , tamir ve tadilat işleri itina ile yapılmaktadır.



Fabrika ve büyük ölçekli işletlemelerde iç ve dış dekorayson hizmetlerinin yanı sıra tüm tekstil makinelerinin boyanması, hafriyat ,saha betonları ve diğer bütün inşaat ve dekorasyon alanlarında hizmet vermektedir.


Ürün ve Hizmetler

dekorasyon, alçı sıvai dış cephe kaplama, mantolama, mühendislik, iç tasarım dizayn, dekoratif boya, tekstil makine boya, iskele kiralama, mütahit, emlak satış, kiralama, tamir tadilat, çorlu dekorasyon, çorlu boya, çorlu alçı sıva, dış dekorasyon, iç dekorasyon, endüstriyel boya, lamine parke, mutfak dolabı, çatı onarım, iç mimarlık, çorlu iç mimar ofisi

#dekorasyon boya #dış cephe kaplama mantolama #iç tasarım dizayn #alçı sıva iskele kiralama #dekoratif boya italyan boya


Benzer Firmalar