Yavuzlar Mühendislik ve Danışmanlık


İnönü Bulvarı Yavuz İş Merkezi Kat:7 No:705 Düvenönü/KAYSERİ

Telefon1: (0352) 320 44 11

Telefon2:

Fax: 03523204400

Web: www.akaryakitlpgruhsati.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1989
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:1 | Memur:2 | İşçi:2
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Firmamız sistem belgelendirme ve standart belgelendirme hizmetleri vermektedir.Sistem belgelendirme hizmetlerimiz:Iso kalite yönetim sistemleri,ohsas 18001,haccp,gmp,brc,as 9100.Standart belgelendirme hizmetlerimiz: TSE ( Türk Standartları Uygunluk Belgesi ), TSEK ( Kalite Uygunluk Belgesi, Hizmet Yeri Yeterlilik Belgesi, CE Belgesi.
Araç tadilat projeleri,kalorifer ve sıhhi tesisat projeleri çiziyoruz.Kapasite raporu hazırlıyoruz.
1995 yılından itibaren akaryakıt ve LPG sektöründe faliyet göstermektedir.Firmamız akaryakıt ve LPG söktörünün içerisinde bulunan sorunları çözmek, akaryakıt LPG ruhsatlandırma ve lisans süresince istasyon sahibinin tüm işlerini halletmektir. Akaryakıt ve LPG ikmal istasyonu kurmak isteyenler,kurulmuş veya kurulacak istasyonları almak,satmak,kiralamak isteyenler bize müracaat edebilirler.Akaryakıt istasyonu olup LPG ilave etmek istiyorsanız doğru adrestesiniz.İhtilaflı(davalı) Akaryakıt ve LPG ikmal istasyonlarınızın hukuki işlemlerini çözmekteyiz.


Ürün ve Hizmetler


ce belgesi,ıso belgesi
Firmamız sistem belgelendirme ve standart belgelendirme hizmetleri vermektedir.Sistem belgelendirme hizmetlerimiz:Iso kalite yönetim sistemleri,ohsas 18001,haccp,gmp,brc,as 9100.Standart belgelendirme hizmetlerimiz: TSE ( Türk Standartları Uygunluk Belgesi ), TSEK ( Kalite Uygunluk Belgesi, Hizmet Yeri Yeterlilik Belgesi, CE Belgesi. Araç tadilat projeleri,kalorifer ve sıhhi tesisat projeleri çiziyoruz.Kapasite raporu hazırlıyoruz. 1995 yılından itibaren akaryakıt ve LPG sektöründe faliye
TSE, TSEK, Hizmet Yeri Yeterlilik Belgesi, CE Belgesi almak istiyorum, ISO KALİTE YÖNETİM SİSTEMLERİ, KAYSERİ ARAÇ TADİLAT PROJELERİ, kapasite raporu, Akaryakıt ve lpg istasyonu açmak istiyorum, satılık benzin istasyonu, lpg sorumlu müdür.

#akaryakıt lpg #ce belgesi #araç tadilat projesi #ıso belgesi #tse


Benzer Firmalar