Anasayfa » Dijital Sistemler » Elektrik elektronik » İSTANBUL Dijital Sistemler » İstanbul Yazılım ve Elektronik Teknolojileri

İstanbul Yazılım ve Elektronik Teknolojileri


Perpa Ticaret Merkezi B Blok Kat: 12 No: 2210 - Şişli/İSTANBUL

Telefon1: 0212 220 82 66

Telefon2:

Fax: 0212 220 83 66

Web: www.istanbulyazilim.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2002
Çalışan Sayısı:2 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

İstanbul Yazılım Elektronik ve Otomasyon Teknolojileri olarak kartlı geçiş projelerinizin tümünde güvenle kullanabileceğiniz cihazların yerli üretimini yapmaktayız.

Kartlı Geçiş Cihazları , Kartlı Geçiş Kontrol Panelleri , Proximity Kart Okuyucular ,
Ethernet Çeviriciler , Mifare Modüller , Ethernet Modüller ve Zil Kontrol Sistemlerimiz tamamen kendi mühendis ve yazılımcılarımız tarafından tasarlanıp geliştirilmişlerdir.


Ürün ve Hizmetler


» Kartlı Geçiş Cihazı. 2x16 satır mavi ekran.
Yüksek kayıt kapasitelidir. PDKS, Access Kontrol, Yemekhane Kontrol, Ziyaretçi Takip, Kapı, Turnike ve Bariyer sistemlerinin tümünde kullanılabilir. Dahili zil sistemi sayesinde günlük 100, haftalık 700 defa zil çaldırabilir. Online, Offline, OnOffline ve Standalone modunda çalışma özelliklerine sahiptir. TCP/IP ve RS232/422/485 bağlantısı ile bilgisayarla haberleşebilir. Bilgisayar bağlantısına gerek duymadan da kendi başına offline veya standalone olarak çalışabilir. Gelişmiş özell
Kartlı Geçiş Cihazları

PDKS, Access Kontrol, Yemekhane Kontrol ve Ziyaretçi Takip başta olmak üzere tüm geçiş kontrol projelerinizde kullanabileceğiniz, ekranlı ve ekransız kartlı geçiş cihazları.

Kartlı Geçiş Kontrol Panelleri

Kapı ve turnikeler gibi, güvenliğin üst seviyede olması gereken yerler ile access kontrol, ziyaretçi takip, kontörlü üye takip sistemleri, spor kulüpleri ve yüzme havuzları..vb tüm uygulamalarda.

Ethernet Çeviriciler

Cihazlarınızı PC, Network ve İnternete bağlamak için kullanabileceğiniz gelişmiş özelliklere sahip ethernet - seri çeviriciler.

Kart Okuyucular

Wiegand ve RS232 çıkış formatlı, kontörlü ve kontörsüz kart okuyucular. Led OK sinyal özelliği ile yetkili/yetkisiz geçişlerin yönetilmesi...

Zil Kontrol Sistemleri

Önceden belirlenmiş saatler de zil çaldırma sistemleridir. Yemek saati, okul zili, çay molası, vardiya saatleri ve ders saatleri
gibi zil çaldırma zamanlarının kolaylıkla yönetilmesini sağlarlar.

Ethernet Modüller

Bu modüller ile cihazlarınız dünyaya bağlanacak. Yapmanız gereken tek şey siz geliştiriciler için özenle hazırlanmış olan ethernet modüllerimizi alıp cihazlarınıza takmak.

RFID Modüller

Wiegand ve TTL(RS232) haberleşme arayüzüne sahip; Kontörlü, kontörsüz, antenli ve antensiz kart okuyucu modüller ile kart programlayıcılar ve çeşitli tiplerde tasarlanmış antenler.

#ethernet serial #mifare reader #proximity access #kontör akıllı #modül zil


Benzer Firmalar